Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre problemele de sănătate

Ultima actualizare:

    Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor
Călin Popescu Tăriceanu a venit vineri la DNA Braşov, unde a fost citat ca martor

A crezut că poate face față unei diete stricte, dar s-a înşelat. Călin Popescu Tăriceanu (64 de ani) a ajuns pe mâna medicilor care l-au supus unei set de analize amănunţite.

Preşedintele Senatului a lipsit luni (18 aprilie) de la muncă, îngriojorând pe toată lumea. Politicianul a explicat că i-a fost teamă că nu va face faţă activităţilor zilnice, deorece avea o stare accentuată de slăbiciune fizică.    

Călin Popescu Tăriceanu s-a ocupat de starea lui de sănătate, simţitor deteriorată după o dietă hipocalorică. Politicianul i-a trimist un mesaj unui coleg, text prin care îl ruga să-l înlocuiască la întâlnirea de la Palatul Cotroceni, dar SMS-ul avea să-i îngrijoreze pe partenerii săi politici, nu şi pe adversari. Ca să-i asigure pe aceştia din urmă că nu renunţă aşa de uşor, Călin Popescu Tăriceanu a făcut declaraţii la Antena 3.   

„A trebuit să dau un comunicat astăzi (18 aprilie, n.r.), pentru că speculațiile bat de multe ori realitatea. Nu este, în fapt, o problemnă medicală. Am făcut o dietă care, conjugată cu eforturile fizice din campanie, probabil că şi-a spus cuvântul şi nu m-am simţit prea în formă. Am mers la spital să-mi fac un set de analize, care au ieşit bune. După-amiază, am revenit acasă şi marţi (19 aprilie) voi fi prezent la Senat. Celor care se bucurau că voi fi scos din scenă le transmit să stea liniştiţi. Nu renunţ la ideile şi valorile pe care le-amsusţinut de 27 de ani în mediul politic. Nu am nimic de ascuns. Eu am considerat că nu pot să fac faţă activităţilor. Şi eu sunt un om ca toţi ceilalţi şi este bine ca atunci când avem momente să slăbiciune fizică să le controlăm”, a spus politicianul, într-o intervenţie telefonică 

Tăriceanu şi-a anulat toate întâlnirile programate pentru ziua de ieri (18 aprilie) şi a transmis colegilor din ALDE să amâne desemnarea candidatului pentru fotoliul de primar general al Capitalei, pentru sfârşitul săptămânii. Un comunicat al Senatului a făcut lumină: „Pe fondul unor activităţi politice care l-au solicitat fizic în mod deosebit, dar şi din cauza unei diete hipocalorice, Călin Popescu Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune”.

Tăriceanu este însurat cu Loredana, mai tânără decât el cu 25 de ani, cel de-al cincilea mariaj al său, cu care are un copil de doar doi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net