Dan Voiculescu spune „pas” grațierii din partea lui Ponta

Ultima actualizare:

    Dan Voiculescu nu vrea mila nimănui (foto: Adevărul)
Dan Voiculescu nu vrea mila nimănui (foto: Adevărul)

Omul de afaceri Dan Voiculescu, care se află după gratii în urma unei condamnări la zece ani de închisoare, nu așteaptă să fie eliberat nici de Victor Ponta, dacă acesta va ajunge președinte. Mogulul a scris pe blogul său că nu vrea să fie grațiat de nimeni, fiindcă „nu am săvârșit nimic ilegal”.

Dan Voiculescu nu așteaptă nici măcar clemența partenerilor politici. Într-un mesaj postat pe blogul său, omul de afaceri a solicitat încetarea oricărui demers de grațiere a sa. „Am auzit că este în derulare o acțiune pentru grațierea mea, la cererea cetățenilor. Apreciez gestul lor, le mulțumesc, dar îi rog să nu o facă pentru că nu am săvârșit nimic ilegal. Decizia penală nr. 888/A/08.08.2014 este o decizie întemeiată pe motive politice. De altfel, la acest dosar nu există niciun fel de probe directe sau indirecte împotriva mea. (…) Eu îmi continui viața cu demnitate”, scrie Dan Voiculescu, într-o postare pe blogul personal.

Fostul lider PC îşi va petrece următorii zece ani după gratii, după ce a fost acuzat că s-a folosit de calitatea sa de om politic pentru a obţine în mod fraudulos un teren al Institutului de Cercetări Alimentare la un preţ mult mai mic decât acesta valora. Anchetatorii au stabilit că statul a fost prejudiciat cu peste 60 de milioane de euro, în urma privatizării frauduloase a Institutului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net