Le ţinea ilegal! Ce au ridicat poliţiştii din celula lui Oprescu

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu a fost dus, miercuri, înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei, după ce i-au fost făcute investigaţii medicale la Centrul Oncologic Fundeni
Sorin Oprescu a fost dus, miercuri, înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei, după ce i-au fost făcute investigaţii medicale la Centrul Oncologic Fundeni

Celula lui Sorin Oprescu din arestul Capitalei a fost percheziţionată joi seară. Poliţiştii i-au luat dozele de insulină, precizând că medicamentele trebuie păstrate la cabinetul medical şi nu în celulă.

Avocatul Viorel Mocanu, care îl reprezintă pe Sorin Oprescu, a declarat că celula clientului său de la Arestul Central a fost percheziţionată, joi seară. Tot el a spus că poliţiştii i-au edilului suspendat dozele de insulină. Avocatul a mai precizat că Oprescu trebuie să îşi administreze şase doze de insulină pe zi.

Mocanu a mai precizat că a trimis, joi după-amiaza, o sesizare conducerii Ministerului Afacerilor Interne, în care acuză conducerea Arestului Central şi pe şefa cabinetului medical al unităţii că nu respectă măsurile stabilite de medici pentru clientul său, potrivit romaniatv.net.

Poliţia Capitalei a precizat că întreaga medicaţie a celor din arest trebuie păstrată la cabinetul medical, fiind un factor de risc dacă se află la arestaţi.

În acelaşi timp, Poliţia Capitalei arată că administrarea tratamentului injectabil cu insulină se face exclusiv la cabinetul medical ce deserveşte arestul, sub supravegherea unui medic sau a unei asistente medicale.

Avocaţii lui Sorin Oprescu au mai reclamat, şi la Ministerul Sănătăţii comportamentul personalului medico-sanitar de la Arestul Capitalei, arătând, într-o sesizare înregistrată în 9 octombrie, că nu se respectă drepturile edilului, arestat din 6 septembrie, şi nu i se acordă tratament şi hrană adecvate bolilor de care suferă.

Dus din spital înapoi în arest

Sorin Oprescu a fost dus, miercuri, înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei, după ce i-au fost făcute investigaţii medicale la Centrul Oncologic Fundeni, cerute de avocaţii edilului, care arătau că i-ar fi fost depistat un nodul la un plămân, existând suspiciuni că ar avea cancer.

Oprescu, arestat pentru luare de mită

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut, în 14 septembrie, decizia Tribunalului Bucureşti, Sorin Oprescu rămânând în arest preventiv şi fiind suspendat din funcţie, din 15 septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net