Polițistul-scriitor Marian Godină a scos o carte pentru copii

Ultima actualizare:

    Polițistul Marian Godină are succes la scris
Polițistul Marian Godină are succes la scris

Faima are un preț. După ce a cunoscut succesul cu prima sa carte, „Flash-uri din sens opus”, polițistul Marian Godină din Brașov a scos pe piață încă un volum. De data aceasta e vorba de o carte pentru copii, care conține povestiri simpatice pentru cei mici din viața de zi cu zi a polițiștilor.

Noua carte a lui Marian Godină îi va purta pe cei mici „în misiune” cu cel mai controversat polițist din România în acest moment. „În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare” este titlul noului său volum de povestiri, care a fost scos la editura Curtea Veche, au anunțat reprezentanții editurii. Cartea vrea să le ofere copiilor o percepție corectă despre polițiști și viața lor în misiune. Volumul se găsește deja la editura Curtea Veche la prețul de 35 de lei. O poți cumpăra de aici.

Iată noua carte a lui Godină
Iată noua carte a lui Godină

Personajele principale ale cărții sunt agentul de circulație Marian, dar și Luca, un băiețel de șase ani pasionat de meseria de polițist. Cei doi se împrietenesc, iar Luca află de la Marian ce responsabilități are un polițist de circulație, ce este mașina de poliție, de ce trebuie să purtăm centura de siguranță, ce înseamnă 112 și multe alte informații utile.  Fiindcă toate acestea sunt explicate pe înțelesul băiețelului, Marian și micul său prieten  îndeplinesc o misiune specială, iar la finalul cărții, micii cititori descoperă alături de Luca un lucru important, acela că polițistul este prietenul copiilor, care îi poate ajuta oricând dau de greu.

În librării se mai găsește și primul volum al polițistului, „Flash-uri din sens opus”, care poate fi cumpărat cu circa 9 lei mai puțin decât în ziua lansării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net