Reacţia unei supravieţuitoare Colectiv după documentarul Discovery

Ultima actualizare:

    Clubul Colectiv a funcționat cinci ani fără controale de la primărie și de la ISU
Clubul Colectiv a funcționat cinci ani fără controale de la primărie și de la ISU

Un documetar aşteptat cu sufletul la gură de toată lumea s-a dovedit a fi de fapt doar apă de ploaie pentru supravieţuitorii dezastrului din seara de 30 octombrie 2015, în urmă căreia şi-au pierdut viaţa 63 de tineri. Una dintre supravieţuitoarele din Colectiv a catalogat filmul ca fiind un montaj telenovelistic, în care faptele dureroase au fost ascunse publicului.

Interviuri şi mărturii cutremurătoare au fost difuzate în cadrul documentarului din Colectiv, însă toate aceste devăzăluiri au îmbrăcat frumos ceea ce s-a întâmplat în realitate. Cel puţin aceasta este părerea Corinei Ioniţă, una dintre tinerele care a scăpat din infer după ce a fost tratată la un spital din Marea Britanie.A rămas cu urme adânci pe corp, iar filmul nu a făcut altceva decât să-i învârtă cuţitul în rană.

Urmele tragediei încă se mai văd pe mâinile Corinei
Urmele tragediei încă se mai văd pe mâinile Corinei

"Şi uite-așa se mai duce dracu' un vis. Dacă unii își imaginează că Asociația GTG 3010 va funcționa cu genul ăsta de atitudine, sunt cel puțin naivi. «Româneala» , cum a spus cineva pe grupul nostru, s-a văzut în toată splendoarea mai devreme, pe TV. 63 morți, 100 şi ceva răniți(grav)...Am văzut doar 3 în mult trâmbițata producție. Fiecare cu adevărul lui și cu reflectoarele lui, în care se vrea a străluci. Am înțeles din «documentar», că unii sunau la 112, iar alții păşeau cu grijă spre ieșire. Frumos, ce să zic, înălțător ... N-am văzut față urâtă a Evenimentului Colectiv, n-am văzut arsurile, n-am văzut mutilările, n-am văzut dramele părinților îndoliați, n-am văzut revolta, n-am văzut durerea...pentru că e multă durere după Colectiv, vă asigur.Nu arunc cu noroi în nimeni, nu mă interesează planurile individuale ale celor din Colectiv, acolo s-a murit în draci, băi nene, s-a murit din cauza corupției şi a indolenței autorităților statului român. S-a murit din cauza mentalității de tip «Lasă bă, că merge-aşa», s-a murit din cauza măsurilor ce s-au luat imediat după tragedie, s-a murit la greu şi vrem ca vinovații să fie identificați şi să plătească. De montaje telenovelistice suntem sătui!", a scris Corina Ioniţă pe Facebook.  

Tragedia din Colectiv s-a soldat cu 63 de morţi şi peste o sută de răniţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net