Tamponul cu nămol, remediu împotriva infertilității. Unde se face tratamentul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stațiunea Sovata este considerată o adevărată fabrică de produs copii. Ast datorită numărului din ce în ce mai mare de femei care vin aici ca să-şi rezolve problemele de fertilitate. Puțini știu însă care sunt secretele tratamentului în stațiunea cu ape sărate.

Lacul Ursu este perla stațiunii Sovata. Apa sărată de aici, dar și nămolul cu proprietăți terapeutice, fac adevărate minuni pentru fertilitate și cresc șansele femeilor care vor să rămână însărcinate.

Multe cupluri au procreat aici, chiar în timpul tratamentului. ”Recomand cu căldură ca pacientele să vină cu partenerii, pentru că şederea la Sovata este şi o terapie psihologică de cuplu. Avem o climă uşor sedativă, condiţiile de cazare sunt excelente, astfel încât stresul poate fi complet eliminat”, a declarat Pretorian Suzana, medic fiziokinetoterapie şi balneologie în cadrul Danubius Resort Sovata.

Apa sărată hiperconcentrată şi nămolul sapropelic peloidogen extrase din Lacul Ursu au un efect pluristructural, sincron şi de fineţe asupra aparatului genital feminin: efect antiinflamator, de stimulare hormonală şi de relaxare a sistemului nervos, ultimul efect devenind tot mai important cu trecerea anilor (ca urmare a creşterii gradului de stres în rândul populaţiei, creşte şi procentul cazurilor de sterilitate psihogenă, indusă de stres). Tratamentele ginecologice se desfăşoară pe durata a două săptămâni şi constau din irigaţii vaginale cu apă sărată, tampoane vaginale cu nămol, împachetări externe cu nămol, băi sărate, electroterapie cu efect antinflamator etc. Tratamentul ginecologic include consultaţie ginecologică, respectiv consiliere de specialitate pentru infertilitate de cuplu.

Mai multe, pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net