Un copil de 12 ani a murit înecat în fosa septică din curtea casei

Ultima actualizare:

    Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe băiat, dar nu au reușit
Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe băiat, dar nu au reușit

Tragedie în localitatea vasluiană Gușiței. Un copil în vârstă de 12 ani a murit, marţi, înecat în latrina din curtea locuinţei, transmite Mediafax. Nenorocirea s-a produs când copilul se juca pe capacul de la fosă, care a cedat sub greutatea băiatului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, băiatul a însoţit-o pe o soră mai mică până la WC-ul din curtea locuinţei şi, în timp ce aceasta se afla în cabină, a început să sară cu picioarele pe un cap exterior al latrinei respective. La un moment dat, capacul din tablă, care era ruginit, a cedat sub greutatea copilului, acesta căzând în interiorul latrinei adânci de 3,5 metri, plină pe trei sferturi cu dejecţii.

Sora copilului şi-a alertat mama, care a cerut sprijinul vecinilor, sunând, totodată, la numărul de urgenţă 112. Până la sosirea pompierilor şi a echipajului de ambulanţă, localnicii au reuşit să-l scoată pe băiat din fosă, acordându-i primul ajutor.

„Echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare în speranţa repornirii activităţii cardiace a copilului. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, băiatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Băiatul de 12 ani era elev în clasa a VII-a la şcoala din Guşiţei, el fiind în schimbul de după-amiază, motiv pentru care era acasă la prânz, atunci când s-a petrecut tragedia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi fac în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit copilul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net