Un stomatolog e noul manager al Maternității Ploiești

Ultima actualizare:

    Marius Andrei Dinu (38 de ani) va ocupa funcția de manager până la organizarea unui nou concurs (foto: superdentist.ro)
Marius Andrei Dinu (38 de ani) va ocupa funcția de manager până la organizarea unui nou concurs (foto: superdentist.ro)

Medicul stomatolog Marius Andrei Dinu a fost numit manager interimar al Maternității Ploiești, după demisia fostului șef al instituției. Dinu îl înlocuiește pe Călin Boeru, după ce acesta din urmă a renunțat la funcție în urma scandalului izbucnit după ce o gravidă a fost trimisă, cu taxiul, de la Ploiești la Bucureşti şi a născut pe drum.

Marius Andrei Dinu (38 de ani) a fost numit, marţi, de conducerea Consiliului Judeţean Prahova, în funcţia de manager interimar al Spitalului de Obstetrică-Ginceologie din Ploieşti, scrie Mediafax. Mandatul său va avea o valabilitate de cel mult șase luni, timp în care va trebui organizat un concurs de management pentru conducerea unităţii medicale. Administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a precizat că Dinu a fost numit manager interimar întrucât cunoaşte problemele spitalului, el deţinând anterior funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti. Totodată, Dinu a candidat pentru funcția de director al Spitalului Județean, însă fără succes.

Postul de conducere al maternităţii din Ploieşti a rămas liber după ce managerul acestei unităţi medicale, Călin Boeru, aflat în funcţie din 2006 şi care avea un contract de management valabil până în 2017, a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute în urma scandalului izbucnit după ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti şi a născut pe drum un copil declarat mort.

Noul manager interimar este de profesie medic stomatolog, are un masterat şi este doctorand în ştiinţe medicale. A absolvit cursurile UMF „Carol Davila” din București și ale Facultății de Mamagement din cadrul Academiei de Studii Economice. Are un masterat în management politic și competențe în Implantologie.

O femeie în vârstă de 37 de ani, care în 15 octombrie a fost dusă la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Ploieşti cu o ambulanţă, având o sarcină de 32 de săptămâni, a fost trimisă cu un taxi la un spital din Bucureşti, femeia spunând că o asistentă a fost cea care i-a chemat taxiul. Pe drum, în dreptul localităţii Ciolpani, ea a născut un copil care ulterior, la o maternitate din Capitală, a fost declarat mort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net