VIDEO EXCLUSIV A vândut un bilet pe secundă! Record la concertul de la București al lui André Rieu

Ultima actualizare:

    Record la concertul de la București al lui André RieuFoto: Arhivă Personală
Record la concertul de la București al lui André RieuFoto: Arhivă Personală

Record absolut! Cele 12.500 de bilete la concertul pe care muzicianul olandez André Rieu îl va susţine, în iunie 2015, la Bucureşti, s-au vândut în trei ore. Organizatorii au programat un al doilea spectacol şi, apoi, un al treilea.

Românilor le place valsul! Iar André Rieu (65 de ani) şi orchestra sa privată, cea mai mare din lume, îl cântă cel mai bine. Tocmai de aceea, ieri, când s-au pus în vânzare biletele la primul concert al muzicianului olandez, în România, s-au vândut ca pâinea caldă. În trei ore, s-au epuizat 12.500 de bilete, adică unul pe secundă. Potrivit organizatorilor de la Eventim, aceasta a fost cea mai rapidă vânzare a unui concert al „Regelui valsului”, cum mai este numit Rieu.

Concertele lui Rieu au loc în pieţele  marilor oraşe
Concertele lui Rieu au loc în pieţele marilor oraşe

Văzând ce succes a avut, muzicianul, care cântă la o vioară Stradivarius din 1667, a anunţat ieri pe Facebook programarea unui al doilea concert la Bucureşti, în 12 iunie, în Piaţa Constituţiei. La fel de rapid s-au epuizat şi aceste bilete, Eventim anunţând al treilea concert pentru data de 14 iunie. Preţurile biletelor sunt între 172,80 de lei şi 864 de lei. André Rieu s-a aflat, marţi, la Bucureşti unde a susţinut o conferinţă de presă pentru a anunţa concertul din iunie.„Când mergem la Viena, la concerte, întreb oamenii: «De unde sunteţi?», iar jumătate din public: «Din România!». Când merg în Budapesta, jumătate din public spune: «Din România!». Deci, am spus că este timpul să venim în România”, a declarat Rieu.

Click! spune

André Rieu s-a născut în 1949, la Maastricht, Olanda. Este violonist, dirijor şi compozitor. A vândut, până în prezent, peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net