Am jucat la loto zilele de naştere ale candidaţilor

Ultima actualizare:

    Deşi doar un candidat  va deveni preşedinte,  zilele de naştere ale  tuturor pot fi cu noroc Foto: Sever Gheorghe
Deşi doar un candidat va deveni preşedinte, zilele de naştere ale tuturor pot fi cu noroc Foto: Sever Gheorghe

Pot ameţitor la cel mai popular joc de noroc din România. Loteria a alocat 7,5 milioane E extragerii 6 din 49 din primul tur al alegerilor prezidenţiale. La zece luni de la ultimul câştig la categoria I, Click! a jucat datele de naştere ale candidaţilor la Cotroceni.

În ciuda prejudecăţilor, statistica celui mai popular joc al Loteriei arată că marele premiu nu se câştigă în ziua alegerilor. Singura zi norocoasă a fost 4 iunie 2000, care a coincis cu primul tur al alegerilor locale. Atunci, un român s-a ales cu 684 de milioane de lei vechi, un pot mic în comparaţie cu cel pus în joc ieri. Cu toate acestea, românii s-au dus la vot şi la Loto, cu gândul să împuşte doi iepuri graşi. 

Tichete mai scumpe cu 40 de bani

Din lipsă de idei şi după mai multe încercări eşuate, reporterii Click! au mizat, în ziua alegerilor, pe datele de naştere ale candidaţilor la cea mai înaltă funcţie în stat. Cei 14 înscrişi în cursa pentru Cotroceni ne-au inspirat să alegem, cu puţine speranţe de reuşită, numerele 3, 4, 9, 10, 12, 13, 14, 18, 20, 23, 26, 28 şi 29.

Am plecat din start cu un handicap considerabil, căci nu am putut juca 18 numere (de la 32 la 49), din cauză că şi lunile în care s-au născut pretendenţii la cea mai înaltă funcţie în stat au tot cel mult 31 de zile.

Pentru extragerea de duminică, Loteria Română a suplimentat fondul de câştiguri la categoria I cu 300.000 de lei, dar a ridicat preţul variantelor simple jucate, de la 4,8 lei la 5,2 lei. Mai mulţi bani au fost alocaţi şi la categoria I a jocurilor Joker (200.000 lei) şi 5 din 40 (100.000 lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net