Uite cine cere graţiere pentru Gică Popescu la preşedintele Băsescu!

Ultima actualizare:

    Echipa de suflet a marelui fotbalist strânge semnături
Echipa de suflet a marelui fotbalist strânge semnături

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu este foarte iubit de români, iar vestea că a ajuns la puşcărie a făcut înconjurul lumii. Iată, că în ajutorul marelui fotbalist au sărit cine nu te aşteptai.

„Baciu” a bucurat milioane de români, iar acum este într-o situaţie la care nu se aştepta. A fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare.

Până să apuce să înţeleagă ce i se întâmplă, Dunărea Calafat, prima echipa din cariera a lui Gica Popescu, anunţat că  va depune un memoriu la preşedintele Traian Băsescu pentru graţierea fostului căpitan al naţionalei, scrie sport.ro.

„Implor Generaţia de Aur, componenţii Craiovei Maxima şi pe toţi oamenii din fotbal să susţină iniţiativa noastră. Şi Messi a avut probleme cu Justiţia şi n-a fost arestat”, a declarat Gicu Balaci, preşedintele clubului din Calafat pentru sport.ro.

Titluri din presa străină

Presa spaniolă a scris despre condamnarea lui Gheorghe Popescu la închisoare cu executare, reamintind că fostul fotbalist român a fost jucător şi căpitan al FC Barcelona.„Popescu, fostul jucător al Barcei, condamnat penru fraudă fiscală”, a titrat cotidianul As, care menţionează şi faptul că Popescu ar fi trebuit să fie ales, miercuri, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

El Periodico de Catalunya scrie că Popescu va merge la închisoare, alături de alţi şapte oameni de fotbal, între care şi managerul FC Steaua, Mihai Stoica.„Fostul azulgrana Popescu va trebui să facă închisoare”, a notat El Mundo Deportivo.

Marca a titrat: „Popescu, trei ani de închisoare pentru fraudă fiscală.”

Presa belgiană „Popescu în cătuşe”

L'Equipe, France Football şi AFP notează că Popescu, fost căpitan al Barcelonei, a fost condamnat pentru fraudă.

Presa engleză a preluat informaţia condamnării lui Popescu, subliniind că fost jucător al echipei Tottenham trebuie să meargă la închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net