TRAGEDIE O fetiţă de 3 ani a murit, iar fratele ei de 4 ani a suferit arsuri

Ultima actualizare:

Incendiul a fost anunţat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.15. În casa cuprinsă de incendiu locuiau trei copii în vârstă de trei ani, patru ani şi şase ani, împreună cu bunica lor.

Când şi-a dat seama că locuinţa este în flăcări, bătrâna a reuşit să scoată din casă copilul de şase ani, după care, împreună cu localnicii, a reuşit să îl scoată şi pe băieţelul de patru ani. Fetiţa de trei ani nu a mai putut fi salvată, ea fiind scoasă din locuinţă de către pompierii care au ajuns ulterior la locul incendiului, informează Mediafax.

Fetiţa, care s-a intoxicat cu fum, a fost predată medicilor de la Ambulanţă care au încercat fără succes să o resusciteze, declarând decesul acesteia.

De asemenea, băieţelul de patru ani a suferit arsuri pe mâini şi pe picioare, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Focşani. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, băieţelul se află acum în afara oricărui pericol, informează Mediafax.

Cei trei copii şi bunica lor locuiau într-o casă modestă, din paiantă, în timp ce părinţii micuţilor se află într-un alt judeţ. Locuinţa nu era racordată la reţeaua de energie electrică, astfel că anchetatorii iau în calcul ca incendiul să se fi produs din cauza unei lumânări uitată aprinsă peste noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net