Incredibil! Judecătoria Ineu are doi magistraţi arestaţi din patru

Ultima actualizare:

    Cei doi judecători sunt condamnaţi pentru corupţie
Cei doi judecători sunt condamnaţi pentru corupţie

Doar la noi se poate aşa ceva! Doi judecători de la Tribunalul Ineu au fost arestaţi şi au mai rămas doi care să rezolve dosarele. Însă, nimeni nu vrea să ocupe locurile de muncă lăsate libere de magistraţii corupţi.

Judecătoria Ineu, judeţul Arad, unde doi magistraţi au fost arestaţi după ce ar fi primit mită, nu-şi poate completa schema de personal pentru că de trei luni nu s-au găsit judecători care să vrea să vină pe locurile vacante, informează Mediafax.

Cei doi magistraţi rămaşi au un volum mare de muncă şi fac ore suplimentare neplătite.

"După apariţia noului Cod de procedură penală, volumul de muncă a crescut în instanţe, însă la Ineu am rămas tot cu doi judecători definitivi. Nu s-au găsit colegi care să accepte delegarea la Ineu, astfel că vomulul de muncă a crescut cu 30 la sută pe judecător, faţă de exact acum un an”, a afirmat Mariana Luciu, preşedinta Tribunalului, citată de Mediafax.

Magistratul Aurel Tripa a fost prins în flagrant după ce a luat mită 300 de euro pentru a interveni într-un dosar şi a fost arestat preventiv, în 6 decembrie 2013.Este acuzat că în perioada octombrie-decembrie 2013 a pretins de la un denunţător 1.000 de lei şi 600 de euro, din care a primit în mai multe tranşe 500 de lei şi 500 de euro. De asemenea, Aurel Tripa a acceptat promisiunea de a primi, de la acelaşi denunţător, două telefoane Samsung Galaxy S4, din care a primit unul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Banii şi bunurile au fost pretinse şi primite cu scopul de a influenţa mai mulţi colegi de serviciu să dea soluţii favorabile.

Totodată, în 23 decembrie 2013 judecătoarea din Ineu Floriţa Boloş, acuzată de luare de mită, a fost condamnată, la patru ani de închisoare cu executare, de Curtea de Apel Timişoara. Aceasta ar fi pretins şi primit în mai multe tranşe, de la două persoane, suma totală de 13.000 de lei şi 5.500 de euro, ca să pronunţe o hotărâre favorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net