Bucuraţi-vă de razele de soare! La noapte se adună norii

Ultima actualizare:

    Temperaturile vor urca azi până la 20 de grade
Temperaturile vor urca azi până la 20 de grade

Vreme frumoasă azi. Se încălzeşte, iar meteorologii anunţă temperaturi de până în jur de 20 de grade azi în sudul ţării, inclusiv la Bucureşti. La noapte se adună norii, iar marţi vremea va fi instabilă şi se va răci brusc.

Azi, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi slabe de scurtă durată în jumătatea de nord a ţării şi izolat în rest. Seara şi noaptea, se adună norii în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, informează ANM. La munte, precipitaţiile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 1 şi 9 grade.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade.

Marţi, vremea va fi în instabilă şi se va răci. Temperaturile vor conorî cu 5-7 grade faţă de luni. Vor fi ploi de scurtă durată în vestul şi nord-vestul ţării. În restul ţării ploile se vor semnala local ziua, dar în extindere seara şi noaptea. Vor fi mai ales averse, trecător însoţite de descărcări electrice.

La munte, în special în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat nou de zăpadă. Cantităţile de apă vor fi local mai însemnate. Vântul va prezenta intensificări îndeosebi în sud şi sud-est. Temperaturile maxime vor fi ajunge la 9 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei, iar 18...19 grade în sud-estul Munteniei şi în partea continentală a Dobrogei vor fi în jur de 18 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net