JO 2016: Ne scufundăm de tot?

Ultima actualizare:
La dublu rame am  terminat pe locul 9
La dublu rame am terminat pe locul 9

Dacă echipajul de opt rame cu cârmaci nu va face o minune sâmbătă după-amiază (13 august), ar fi a doua Olimpiadă consecutivă de la care flotila României se întoarce acasă fără nici o distincţie.

După gimnastică, a doua cea mai medaliată disciplină din istoria participărilor olimpice ale ţării noastre este canotajul. De-a lungul timpului, am strâns 37 de medalii, din care 19 de aur, dar numărătoarea s-a oprit în 2008, la Beijing. A urmat o cădere abruptă, ediţia de la Londra din 2012 consemnând cifra zero în dreptul medaliilor la canotaj. Din câte se pare, la Rio 2016 va fi la fel, asta dacă nu cumva echipajul de 8+1 al României (Laura Oprea, Mihaela Petrilă, Ioana Strungaru, Mădălina Bereş, Adelina Bogus, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Daniela Druncea şi Iuliana Popa) va reuşi astăzi să se autodepăşească. În finala din această după-amiază, barca noastră porneşte cu a patra şansă, dar primele trei favorite (SUA, Marea Britanie şi Canada) sunt extrem de greu de depăşit. În afara fetelor de la 8+1, nici o altă ambarcaţiune a României n-a prins finala, acesta fiind cel mai negru bilanţ olimpic într-un sport care ne-a adus în trecut satisfacţii enorme.

Locul doi în finala B


    La dublu rame am  terminat pe locul 9Foto: AP
La dublu rame am terminat pe locul 9Foto: AP

Celelalte două echipaje feminine de la Rio au concurat ieri în finalele B ale probelor lor. Ionela Lehaci şi Gianina Beleagă s-au clasat pe locul doi în finala B a probei de dublu vâsle categorie uşoară, astfel că au încheiat pe poziţia a opta la general. În proba de dublu rame, Laura Oprea şi Mădălina Bereş au terminat pe locul al treilea în finala B, astfel că au încheiat pe poziţia a noua la general.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net