Messi este «meserie», dar şi iute la mânie

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a cedat nervosFOTO: AP
Lionel Messi a cedat nervosFOTO: AP

Argentinianul i-a dat un cap în gură unui adversar în timpul unui amical

Lionel Messi, vedeta Barcelonei a agresat un fotbalist al Romei în timpul unui amical desfăşurat în cadrul Trofeului Gamper, conflictul fiind stopat cu ajutorul celorlaţi de pe teren,

Jucătorul celor de la AS Roma, Mapou Yanga-Mbiwa, i-a reproşat lui Messi că nu s-a oprit la fluierul arbitrului, iar argentinianul a avut o reacţie sălbatică: l-a lovit cu capul în figură şi i-a pus mâna în gât. Catalanii au câştigat cu 3-0 amicalul cu italienii, Leo Messi fiind unul dintre marcatori. Însă, meciul a fost umbrit de un gest de mahala al celui considerat cel mai bun fotbalist din lume.

“Centralul” a stopat o acţiune de atac a spaniolilor în minutul 34, dar vedeta Barcelonei a mai jucat mingea. Mbiwa l-a mustrat şi după o secundă în care s-au privit ameninţător, argentinianul a ripostat considerând că adversarul l-a provocat. În ciuda gabaritului, africanul fiind cu aproape 20 de centimetri mai înalt, Messi a sărit şi l-a lovit cu capul în figură după care i-a băgat mâna în gât. Imediat au intervenit Leandro Castan, de la Roma, şi arbitrul Javier Estrada Fernandez, altfel Messi ar fi simţit pe pielea lui furia lui Mbiwa. S-a ales cu un cartonaş galben, deşi pe reţelele de socializare fanii au fost de părere că starul catalanilor ar fi meritat să fie eliminat de pe teren. Nimeni nu a înţeles reacţia deplasată a căpitanului, mai ales că evenimentul trebuia să fie unul de sărbătoare, înaintea meciului fiind prezentat lotul Barcelonei pentru noul sezon.

Lui Messi i-au cedat nervii
Lui Messi i-au cedat nervii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net