Cristi Chivu, dorit de Tottenham. Face cuplu cu Vlad Chiricheş

Ultima actualizare:

    Chivu nu  a mai jucat  de anul trecut (Foto: Reuters)
Chivu nu a mai jucat de anul trecut (Foto: Reuters)

Cristi Chivu şi când este accidentat are oferte de la echipe puternice din străinătate. Cel puţin aşa susţin jurnaliştii italieni, care au dezvăluit că fundaşul celor de la Inter Milano ar urma să joace din vară la Tottenham, în Premier League, alături de un alt român, Vlad Chiricheş.

Va mai putea reveni Cristi Chivu pe teren? Asta era întrebarea la care şefii lui Inter aşteptau răspuns. Fotbalistul a avut un an 2013 de coşmar, iar agonia s-a prelungit şi în 2014.

A fost operat de patru ori la acelaşi deget, iar acum se află în perioada de recuperare după ultima intervenţie chirurgicală efectuată în Statele Unite ale Americii, în premieră mondială. Fundaşul în vârstă de 33 de ani mai are contract până în vară cu gruparea milaneză şi a precizat că nu ştie dacă va mai continua cu fotbalul, prioritatea lui fiind sănătatea şi faptul că îşi doreşte să meargă şi să calce ca un om normal, fără a mai avea dureri insuportabile la fiecare pas.

Totuşi, ziariştii italieni de la ilsussidiario.net. susţin că românul va continua şi, mai mult decât atât, se va transfera de la Inter la Tottenham, în Premier League, echipă la care joacă şi Chiricheş.

"Situaţia lui Chivu pare să nu îl sperie prea mult pe directorul sportiv al clubului Tottenham, Franco Baldini. Oficialul clubului londonez îl cunoaşte foarte bine pe fostul component al naţionalei Românei şi ar fi gata să-i ofere un contract anual, cu o eventuală opţiune de prelungire pentru încă unul, în funcţie de numărul de prezenţe pe teren", au scris italienii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net