Dinamo, umilită la Timişoara, la debutul noii ediţii de campionat

Ultima actualizare:

Surpriza a fost însă doar una pe hârtie, căci în teren nou-promovata a părut Dinamo. Degeaba au intrat pe teren cu un echipament nou, căci dinamoviştii au arătat, în iarbă, aceleaşi probleme vechi, care i-au făcut să sufere atât în campionatul trecut.

Nu au avut nici măcar o ocazie clară de a marca, în schimb gazdele au făcut cam ce au vrut pe teren. Încă din minutul 1 timişorenii puteau deschide scorul, numai că mingea trimisă cu capul de Şeroni, din 6 metri, a trecut peste poarta lui Naumovski.

În minutul 30, „câinii" au fost din nou apăraţi de şansă, căci Trandu a trimis peste poartă dintr-o lovitură de la 11 m! Inevitabilul s-a întâmplat pentru bucureşteni în minutul 39, atunci când Szekely a trimis cu capul în plasă din 6 metri.

A fost primul gol al actualei ediţii de campionat, însă nu şi singurul al acestui meci. Căci, după pauză, deşi toată lumea să aştepta ca Dinamo să iasă în atac, cei care au trimis mingea în poartă au fost tot jucătorii gazdă. Bărbuţ a interceptat o minge în propria jumătate de teren, a luat-o la goană şi nu l-a mai putut opri nimeni să înscrie cel mai frumos gol al meciului.

În ciuda eforturilor din final, când au încercat - reuşind doar sporadic - să se apropie de poarta adversă, dinamoviştii nu au putut întoarce rezultatul. Şi nici impresia foarte proastă lăsată pe Bega, acolo unde se anunţă, însă, naşterea unei echipe foarte interesante şi bătăioase: ACS Poli Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net