10 zile în paradis!

Ultima actualizare:

    Ricardo Cadu  a avut propriul colţ  de Rai în Maldive (fotografii: arhivă personală)
Ricardo Cadu a avut propriul colţ de Rai în Maldive (fotografii: arhivă personală)

Anul a început cum nu se putea mai bine pentru Ricardo Cadu. Căpitanul portughez al celor de la CFR Cluj a intrat în 2014 la soare, pe plajă, alături de cei mai buni prieteni... tocmai în îndepărtata Republică Maldive.

2013 nu a fost un an reuşit pentru Ricardo Cadu. Portughezul de 32 de ani nu a prins un sezon bun fotbalistic la echipa sa, iar pe plan personal s-a despărţit de soţie. Cu toate astea, Ricardo a mers mai departe, decis să lase în urmă grijile şi necazurile. Şi a profitat din plin de vacanţă pentru a-şi schimba starea de spirit.

După câteva zile petrecute în Portugalia, Ricardo, alături de alţi sase prieteni, trei fete şi trei băieţi, au „zburat" către o destinaţie de vis: Maldive! Gaşca veselă a ales Medhufushi Resort pentru cele zece zile petrecute în micuţul stat asiatic. Şi nu şi-au refuzat nicio plăcere gastronomică.

Cât despre activităţi, cei şapte au fost extrem de liniştiţi, preferând relaxarea la soare, înotul şi scuba divingul. Cadu a intrat în noul an alături de prieteni, dar fără iubită. După ce în vara trecută s-a despărţit de Dulce, cea care i-a fost soţie timp de 4 ani, Ricardo nu şi-a refăcut viaţa. Încă aşteaptă femeia potrivită!

A stat patru ore la pescuit

În Maldive, Cadu şi-a exersat calităţile de pescar şi şi-a testat şi răbdarea. Asta pentru că fotbalistul a petrecut ore bune pe barcă, în largul Oceanului Indian. Insistenţa i-a fost însă răsplătită, căci portughezul a prins un peşte măricel, spre deliciul prietenilor săi, care nu aveau deloc încredere în calităţile sale de pescar.

simeon stalpnicul png

A fost Moş Crăciun în Portugalia

Cadu şi-a petrecut Crăciunul în ţara sa natală, alături de familie, rude şi prietenii de acasă. Pentru că a dorit să le facă o bucurie nepoţilor şi copiilor amicilor săi, căpitanul celor de la CFR Cluj s-a costumat în... Moş Crăciun! Şi a făcut-o ca la carte: pelerină roşie, căciulă asortată şi barbă! Şi aşa i-a întâmpinat pe copiii care abia aşteptau cadourile de la Moş Crăciun.

Nu pleacă de la CFR Cluj

Fundaşul lusitan şi-a încărcat bateriile pentru că îl aşteaptă un sezon dificil. Deşi s-au făcut multe speculaţii cu privire la despărţirea de CFR, echipă la care joacă de mai bine de 7 ani, Cadu nu va părăsi în această iarnă echipa. Au existat, într-adevăr, oferte pentru căpitan, însă niciuna suficient de bună. În plus, noul antrenor, Miriuţă, a mărturisit că nu concepe să-l piardă pe Cadu. Clujenii reiau pregătirile la 13 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net