Alfred Bulai, de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat sociologului în arest

Ultima actualizare:

Alfred Bulai (61 de ani), celebrul sociolog, a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce ar fi acuzat dureri în piept. Cadrele medicale spune că în timp ce se afla în arest, acesta ar fi suferit un infarct.

Alfred Bulai
Alfred Bulai

Alfred Bulai a suferit un infarct în timp ce se afla în arest

Alfred Bulai este arestat preventiv din cauza dosarului în care este acuzat de agresiune sexuală. Potrivit Adevărul, medicul centrului de arestare în care se afla cunoscutul sociolog a realizat că acesta ar fi putut să facă un infarct, luând în calcul problemele sale legate de diabet.

Când a ajuns la spital, medicii i-au făcut un EKG și o analiză, ale căror rezultate au confirmat faptul că a trecut printr-un infarct. De asemenea, sursa citată susține că acesta ar fi fost conștient de tot ceea ce se întâmplă în jurul său, în timp ce era transportat la Spitalul Militar.

Alfred Bulai a fost închis preventiv pe data de 5 septembrie. Sociologul este nevoit să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii, asta după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală au decis să elibereze un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia. Acuzațiile au fost legate de agresiune și abuzuri sexuale în timpul serviciului, către mai multe tinere.

A abuzat sexual 20 de studente

Pe numele său au fost înregistrate 20 de plângeri până acum, de la studente sau foste studente. Tinerele au susținut că au fost supuse unor agresiuni sexuale de către profesor, motiv pentru care pe data de 4 septembrie 2024, procurorii au decis să îl rețină pe Alfred Bulai pentru 24 de ore.

Una dintre victime a povestit cu lux de amănunte despre modul în care a fost hărțuită și agresată. Potrivit informațiilor oferite de procurori, studenta cu pricina a fost agresată sexual în perioada iulie 2022-mai 2024. Coșmarul ei ar fi început în timp ce se afla în stagiul de practică, desfășurat în comuna Sadova, județul Suceava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
padure pixabay jpg
image png
card energie jpg
furt dupa accident jpg
Transfagarasan ilustrate (5) jpg
62482331 jpg
alfred swinscoe captura video jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net