A câștigat 5 milioane de euro la loto, dar a fost jefuit de doi români. Câți bani i-au furat „norocosului” din Italia

Câștigând o sumă impresionantă de 5 milioane de euro la „Gratta e Vinci”, un antreprenor de 33 de ani din Torino a devenit brusc ținta unui jaf violent, organizat de trei persoane -2 români și un moldovean - convinși că vor găsi o pradă uriașă în vila acestuia. Victima regretă acum că această victorie l-a făcut să devină vulnerabil, iar casa sa a fost transformată într-un adevărat buncăr.

Jaf. Foto: arhiva.
Jaf. Foto: arhiva.

Cum s-a petrecut nefericitul eveniment

Într-o seară, la un an după marele câștig, trei hoți (doi români și un moldovean) au pătruns în locuința italianului, reușind să pună mâna pe aproximativ 40 de mii de euro cash și nu mai puțin de opt kilograme de lingouri de aur, evaluate la 530 de mii de euro. Victima, care a preferat să rămână anonimă, a povestit că momentul câștigului a fost unul de euforie, însă această bucurie s-a transformat rapid într-un coșmar.

A fost un moment când am blestemat acea victorie. Acum casa mea este un buncăr, dar când obții un astfel de câștig trăiești într-o stare de euforie perpetuă și faci greșeli pe care nu le-aș mai repeta”, a spus antreprenorul de 33 de ani din Nichelino, scriu cei de la torincorriere.it.

Hoții au fost arestați

Oamenii legii au reușit să-i prindă pe cei implicați. Unul dintre infractori a fost arestat în aceeași seară cu jaful, iar o femeie și un bărbat de naționalitate română au fost urmăriți și arestați câteva luni mai târziu. Toți cei trei au fost condamnați de către instanță.

Cu toate acestea, pedepsele au fost mai severe decât ceruse Parchetul: primul bărbat a fost condamnat la 5 ani și 6 luni, în timp ce al doilea a primit 2 ani și 6 luni. Ultimul a primit, în plus, o pedeapsă continuă, adăugându-se unei sentințe anterioare, de 8 ani și 6 luni de închisoare. Astfel, justiția a evaluat mai sever consecințele faptei, asigurând că cei implicați vor plăti pentru infracțiunea lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net