A crezut că a câștigat o avere la Loto! Atunci când a încercat să ridice banii a primit o veste șocantă

Cei mai mulți dintre noi visăm să câștigăm premiul cel mare de la Loto, iar indiferent la fiecare final de săptămână, o mulțime de români cumpără un bilet și își încearcă norocul cu numerele lor favorite. Ei bine, exact acest lucru l-a făcut și un bătrân din Italia, care a crezut că întreaga sa viață se va schimba, după ce a câștigat o sumă uriașă la Loto! Cu toate acestea, când a dorit să își ridice banii, el a primit o veste teribilă.

A crezut că a câștigat 64 de milioane de euro
A crezut că a câștigat 64 de milioane de euro

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, un bătrân în vârstă de 87 de ani, din Roma, capitala Italiei, a avut parte de un șoc incredibil, după ce a crezut că a câștigat o sumă uriașă la Loto!

Mai precis, pe data de 20 februarie, bărbatul a jucat un bilet Superenalotto, unde alesese două seturi de numere. A doua zi dimineață, bătrânul a cumpărat un ziar, pentru a verifica numerele extrase, iar acela a fost momentul în care a avut parte de șocul vieții sale!

Numerele din ziar erau exact acelea jucate de bătrân, mai exact, 4, 9, 25, 25, 30, 57, 66. Iar marele premiu pe care a crezut că l-a câșrtigat era în valoare de 64 de milioane de euro! Cu toate acestea, fericirea lui a fost spulberată rapid, atunci când a încercat să ridice banii.

A crezut că a câștigat 64 de milioane de euro

Fericit, bătrânul a încerca să își ridice banii cu biletul pe care îl credea câștigător. Cu toate acestea, el a avut parte de surpriza neplăcută de a afla că ziarul local unde verificase dacă a câștigat premiul tipărise numerele greșite! Coincidența a făcut ca secvența greșită publicată de ziar să fie identică cu cea jucată de bătrânul de 87 de ani, din Roma.

Astfel, în mai puțin de 2 ore, bătrânul a trecut de la obucurie enormă la o frustrare pe care poarte că niciunul dintre noi nu ne-o putem imagina. Premiul pe care acesta a crezut că a reușit să îl câștige era de 64.200.000 de euro, o sumă uriașă, care ar schimba cursul vieții oricui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
parc bantuit pixabay jpg
11  Taieri de padure in Corbeanca, martie 2024 foto  Alex Găvan   centuraverde ro jpg
medic doliu jpeg
Paul Oarga fluturas, captură video you tube
peste bibelou1 jpg
jandarm salarii jpg
locuinta pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net