A crezut că plătește pentru o cabană de vis! În realitate, trei meseriași au fugit cu o sumă uriașă!

A sperat că va primi o casă de vacanță de vis, însă, la final, a primit o păcălăleală care l-a costat enorm! Un clujean a plătit 30.000 de lei către trei gălățeni care i-au promis că îi vor construi o cabană, însă după ce au luat banii, cei trei au dispărut!

Cei trei au fugit cu 30.000 de lei / foto: Shutterstock
Cei trei au fugit cu 30.000 de lei / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că pe data de 30 noiembrie, autoritățile au reușit să îi identifice pe cei trei gălățeni, care au vârste cuprinse între 22 și 55 de ani. Se pare că victima acestora a fost un bărbat din comuna Măguri-Răcătău, care ar fi plătit cei 30.000 de lei pe data de 31 octombrie, după ce a văzut un anunț publicitar pe o platformă de operare vânzări.

„La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești – Postul de Poliție Comunal Măguri-Răcătău, în baza activităților investigativ-operative derulate într-un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de înșelăciune, au identificat și depistat 3 bănuiți, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, din județul Galați”, au comunicat cei dela IPJ Cluj, conform sursei.

Un bărbat a fost păgubit cu 30.000 de lei

La puțin timp după ce a plătit suma de bani, bărbatul și-a dat seama că cei trei meseriași necunoscuți l-au înșelat și au părăsit localitatea. Ulterior, autoritățile au constatat că cele trei persoane au vârste de 22, 23, cât și 55 de ani și se pare că anunțul postat de aceștia a fost pus sub identități false. Din fericire, se pare că Poliția a reușit să recupereze prejudiciul cauzat de cei trei, în întregime.

„În cadrul cercetărilor, polițiștii au analizat informațiile furnizate, constatând că sub identitatea falsă postată în anunț se aflau cei 3 bărbați, cu vârste de 22, 23 și respectiv 55 de ani. În baza probatoriului administrat, polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunii de înșelăciune, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin”, au mai anunțat autoritățile.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net