A luat permisul de conducere după 959 de încercări! Ce sumă uriașă a cheltuit pe școala de șoferi

Ultima actualizare:

La 69 de ani, Cha Sa-soon din Coreea de Sud a reușit în sfârșit să își ia permisul de conducere. Te-ai gândi că nu este ceva neobișnuit, mulți capătă permisul la o vârstă mai înaintată, dar Cha Sa-soon a reușit după ce a încercat de 960 de ori și a cheltuit o sumă mare de bani.

Cha Sa-soon a luat permisul de conducere din a 960-a încercare (foto: captură video)
Cha Sa-soon a luat permisul de conducere din a 960-a încercare (foto: captură video)

Timp de trei ani, a dat testul scris în fiecare zi

În aprilie 2005, Cha Sa-soon din Coreea de Sud a dat pentru prima dată testul scris pentru a dobândi permisul de conducere. Din păcate, l-a picat. Dar asta nu a descurajat-o și a încercat din nou. Așa, femeia a acumulat un total de 780 de încercări – dându-l din nou în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani.

Ulterior, înainte de a reuși în sfârșit să ajungă la traseu, ea a continuat să dea testul doar de două ori pe săptămână până când a trecut în cele din urmă proba scrisă. Ajunsă la traseu, nici aici Cha Sa-soon nu s-a putut bucura din prima. A fost nevoie de 10 încercări pentru ca ea să se vadă în final cu permisul de conducere în posesia.

Iar până la acest succes, sud-coreeana a trecut, în total, prin  960 de examene. Și nu doar că nu s-a dat bătută în tot acest timp - deoarece avea nevoie de el pentru afacerea ei de vânzare de legume – dar a cheltuit și ceva bănuți pe școala de șoferi - 12.500 de euro.

„Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori. Am simțit ca și cum o povară uriașă a căzut de pe spatele nostru. Nu avusesem curajul să-i spunem să renunțe, pentru că ea continua să încerce”, a declarat instructorul ei de conducere, care s-a simțit ușurat când în final Cha Sa-soon a reușit, potrivit tabloidului britanic Mirror.

La final, s-a ales cu o mașină de 13.000 de euro

După mai multe încercări de a susține testul, femeia a devenit o celebritate națională și a apărut și într-o reclamă Hyundai. Iar un producător auto chiar i-a oferit un vehicul nou în valoare de aproape 13.000 de euro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net