Adevărul despre decesul prematur al astrologului Mădălina Manole. Detaliul pe care nimeni nu l-a observat: „Am trecut pe lângă moarte”

Ultima actualizare:

Moartea astrologului Mădălina Manole a luat pe toată lumea prin surprindere. Aceasta s-a stins din viață subit, la numai 38 de ani. Era cunoscută și îndrăgită de toată lumea și a lucrat în numeroase trusturi celebre de presă, dar și de televiziune. 

Astrologul Mădălina Manole a murit
Astrologul Mădălina Manole a murit

Mădălina Manole a murit luni seara, în urma unui stop cardio-respirator. Apropiații astrologului încă sunt în stare de șoc și nu înțeleg ce anume s-a întâmplat, însă problemele de sănătate ale Mădălinei nu erau, însă, recente. 

Anul 2022 a fost un coșmar pentru îndrăgitul astrolog

Anul 2022 a fost unul destul de greu pentru astrologul Mădălina Manole. Aceasta anunțase în luna iulie a anului trecut că a fost nevoită să renunțe la câteva colaborări, din cauza problemelor de sănătate în urma cărora ajunsese chiar la transfuzii de sânge. Nimeni nu s-a gândit că, 6 luni mai târziu, avea să se întâmple o adevărată nenorocire. 

Toate aceste lucruri le-a mărturisit chiar astrologul Mădălina Manole, în cadrul unei postări pe care a făcut-o pe contul său de Facebook, în luna iulie a anului trecut. 

„Mă înclin în fața nemărginirii Universului. Mi-a adus lecții grele, dar știu că puteau să fie și mai grele! După ce am trecut pe lângă moarte, învăț să trăiesc din nou, dar de data aceasta cu mai multă poftă și bucurie și recunoștință! 

Am revenit cu forțe proaspete! Am avut o perioadă grea, în care m-am confruntat cu niște probleme de sănătate grave din cauza cărora am ajuns la transfuzii de sânge.

A fost și un burn out la mijloc și asta pentru ca m-am suprasolicitat. Am muncit fără pauză în ultimii 5 ani. Așa că Universul a decis să-mi pună frână și să mă învețe să mă prețuiesc mai mult. De aceea, unele colaborări le-am încheiat. Am ales să rămân alături de cei care-mi apreciază munca și dau valoare contentului”, scria, în vara anului trecut, Mădălina Manole. 

Citește și - Viața nefardată a lui Neti Sandu, povestită chiar de ea. Cum a ajuns astrolog

Mesaje dureroase de adio pentru regretatul astrolog

„Pasăre, inima mea refuză să-și ia rămas bun, dar cred că așa trebuie să fie. Întotdeauna voi prețui fiecare dintre acele momente petrecute împreună, fiecare dintre acele râsete pe care le-am împărtășit. Ai fost o prietena ca nimeni alta, o pasăre rară! Nu te voi uita niciodată! 

Mor oamenii tineri! Am aflat cu tristețe că fosta colegă din TVR (pe când lucra la matinalul Cu capu-zori!), Madalina Manole, a decedat. Pot spune decât că sunt șocat. Era astrolog, citea în stele tot ce ne place și ce nu. Iar astăzi se află printre ele! Drum lin, Mădălina! 

Să mă gândesc la așa mare durere e greu de vorbit... Cei mai buni oameni ne părăsesc mereu. Nimic nu se compară cu amintirile dulci pe care le-am împărtășit. Nu este nimic mai dureros decât să mă gândesc la ochii tăi și la zâmbetul tău în aceste zile, acum când ai plecat pentru totdeauna. Dintr-o dată te-ai hotărât să-ți iei rămas bun și acum va trebui să mă resemnez cu faptul că nu te vei mai întoarce niciodată. Dumnezeu să te odihnească suflet bun... 

La revedere, prietena mea! La revedere, nășică! Nu înțeleg de ce s-au întâmplat lucrurile așa. Râsul tau, îmbrățișările tale, energia ta unică. Iubirea ta pentru băieți! Nu le voi uita niciodată!  Nu te voi uita niciodată! Să te odihnești în pace! 

Șocant! Mult prea repede ai renunțat. Sper să-ți regăsești acolo sufletele pereche după care ai tânjit atâta vreme. Ne vom aminti întotdeauna de râsul tău molipsitor.

Drum lin printre stele, dragă Mădă ! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! EU, un vechi prieten...”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat apropiații Mădălinei Manole, pe pagina de Facebook a regretatului astrolog. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net