Ai această bancnotă acasă? Dacă da, te poți îmbogăți! Cu ce sumă o poți vinde

Data viitoare când faceți curățenie prin casă, fiți foarte atenți dacă găsiți vreo monedă, ori bancnotă veche. Deși poate că unii dintre noi vor fi surprinși să afle asta, prețurile pe care colecționarii sunt dispuși să le plătească pentru unele dintre acestea sunt absolut incredibile! Iar o banală bancnotă de 500 de lei se vinde cu un preț îndeajuns de mare pentru a vă plăti o vacanță pe litoral!

Bancnota se vinde cu mii de lei / foto: OLX
Bancnota se vinde cu mii de lei / foto: OLX

Vă uitați în calendar cum trece vara, iar din cauza bugetului complicat încă nu ați reușit să mergeți într-o vacanță? Ei bine, dacă vă trebuie o sursă rapidă de bani, faceți puțină curățenie prin casă! Dacă găsiți o monedă, ori bancnotă, veche, este posibil să o vindeți cu o sumă atât de mare, încât vacanțele nu vor mai fi o problemă pentru ceva vreme! Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, o astfel de sursă incredibilă de profit este o banală bancnotă de 500 de lei, din anul 1992.

Pe site-ul OLX, un vânzător din țara noastră oferă colecționarilor oportunitatea de a achiziționa o bancnotă foarte rară, în condiție perfectă. Pentru ca această simplă bancnotă de 500 de lei, ce are chipul sculptorului Constantin Brâncuși pe ea, să intre în posesia dumneavoastră, trebuie doar să mai adăugați un zero! Mai precis, bancnota se vinde cu suma de 5.000 de lei! Cu siguranță cea mai profitabilă bucată de hârtie pe care o puteți avea în casă!

O bancnotă din 1992 se vinde cu 5.000 de lei

Iar acest preț ridicat nu este deloc un accident! Tot o bancnotă cu chipul lui Constantin Bârncuși, de data aceasta datând din anul 1991, a fost scoasă la vânzare cu prețul de 6.000 de lei! Așa că dacă aveți locuri prin casă unde nu ați mai făcut curat de mult timp, aruncați acum o privire și fiți foarte atenți, deoarece aceste mici bucăți de hârtie vă pot aduce o avere!

Desigur, există și situații în care bancnotele vechi nu sunt deloc atât de profitabile precum am crede. De exemplu, o bancnotă de 1.000 de lei, ce are pe ea chipul lui Mihai Eminescu, vă va aduce în buzunar doar 50 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net