Ai kilograme în plus și vrei să le maschezi? Iată culorile care te fac mereu mai slab

Probabil că destul de mulți dintre noi ne-am aflat în situația de a ne îmbrăca dimineața, fericiți să ne începem ziua, însă în momentul în care ne-am uitat în oglindă, am observat imediat o problemă serioasă: culorile pe care le purtăm nu ne avantajează deloc! Ei bine, dacă vrem să arătăm bine, există câteva culori care ne vor face să părem mult mai în formă decât suntem de fapt!

Negrul este opțiunea „tradițională” atunci când vrem să părem mai supli
Negrul este opțiunea „tradițională” atunci când vrem să părem mai supli

Cu siguranță că destul de mulți dintre noi ne-am găsit în situațția de a ne îmbrăca dimineața, plini de energie și hotărâți să ne începem ziua cu bine, iar chiar înainte să ieșim din casă am observat o problemă serioasă: culorile hainelor pe care le purtam nu ne avantajau deloc! Poate că deja nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că unele culori pot să „adauge” kilograme și să ne facă să părem mai plinuți decât suntem de fapt. Ei bine, reversul situației este, de asemenea foarte posibil, iar unele culori ne pot face să arătăm într-o formă de zile mari!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la santeplusmag.com, există unele culori la care putem apela oricând, dacă dorim să dăm impresia unui fizic mult mai suplu decât este cazul. În primul rând, trebuie să începem cu o culoare despre care știm cu toții că ajută în asemenea situații: negrul! Este adevărat că hainele negre ne pot fi de ajutor în momente de aceast gen, iar nu degeaba negrul și-a câștigat faima!

Hainele roșii sunt un aliat nebănuit în astfel de situații

Poate părea surprinzător că o culoare atât de puternică precum roșul ne poate ajuta să părem mai supli, însă acesta este adevărul! Ba chiar mai mult decât atât, potrivit unor studii, se pare că hainele roșii ne pot face să ne simțim mai încrezători, iar cei din jurul nostru ne vor percepe ca fiind mai atractivi!

De asemenea, deși poate nu v-ați aștepta la asta, culorile deschise ne pot ajuta să părem mai supli! Albastrul deschis, portocaliul, sau chiar și coral sunt printre culorile care ne pot face să părem mai în formă decât suntem de fapt!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net