Ajută lămâile verzi bebelușii să doarmă mai bine? Sfatul neobișnuit devenit viral pe TikTok

Părinții din întreaga lume sunt mereu în căutarea trucurilor care îi pot ajuta pe bebelușii lor să doarmă liniștiți de-a lungul nopții. Iar un sfat neobișnuit a devenit viral pe TikTok, mai ales după ce tot mai mulți părinți au început să îl pună în aplicare. Mai precis, se spune că bebelușii vor dormi mai bine dacă în camera lor sunt puse lămâi verzi!

Un sfat devenit viral pe TikTok spune că lămâile verzi pot ajuta bebelușii să doarmă mai bine
Un sfat devenit viral pe TikTok spune că lămâile verzi pot ajuta bebelușii să doarmă mai bine

Rețelele de socializare sunt pline de sfaturi cât mai ingenioase, iar, câteodată, de-a dreptul bizare. Iar într-un videoclip devenit viral pe TikTok, utilizatoarea Jessica Lynne explică că lămâile verzi pot fi foarte utile pentru a ne ajuta bebelușii să doarmă mai bine! „Sunt un agent de curățare uimitor, care elimină energiile negative bazate pe frică și orice entități întunecate care și-au făcut loc în casă”, pretinde aceasta, vorbind despre lămâile verzi.

Desigur, după ce au văzut acest videoclip, mai mulți părinți au decis să încerce să testeze acest sfat aparent neobișnuit. Astfel, aceștia au tăiat lămâi verzi în două și le-au pus în camera celor mici, iar apoi și-au împărtășit observsațiile cu alți internauți. Iar o femeie din Miami, Florida, a spus că a fost surprinsă de eficiența acestui sfat!

Sfatul neobișnuit care a devenit viral pe TikTok

„Aceasta este a patra noapte în care am dormit bine în opt luni – sunt extaziată”, a recunoscut Adriii Suarez, care are un bebeluș de numai 8 luni. „Nu a fost perfect, s-a trezit de două ori căutându-și suzeta, dar s-a trezit mult mai rar decât de obicei. Nu știu cum funcționează, de ce funcționează, ce fel de vrăjitorie este asta, dar sunt fericită”, a mai spus aceasta, potrivit Digi 24.

Desigur, specialiștii ne spun că nu există dovezi științifice care să sugereze că lămâile verzi ar putea calma „energia” din jurul bebelușilor. Specialista în problemele de somn ale bebelușilor, Rosey Davidson, spune că rezultatele observate de părinți se pot datora unui efect placebo. Aceasta ne spune că dacă părinții sunt calmi, bebelușii vor sesiza acest lucru și vor dormi mai bine. De asemenea, este important să creăm o rutină de culcare, pentru cei mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
trifoi 63 foi guinness world records jpg
cel mai urat caine wild thang epaefe (2) jpg
plaja pixabay1 jpg
asteroid jpeg
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net