Amestecul pe care trebuie să-l torni în a doua jumătate a lunii iulie printre legume! Toți grădinarii cu experiență fac acest lucru pentru o recoltă bogată

Dacă ne numărăm printre românii care au norocul de a sta la curte, atunci cu siguranță știm cât de multă muncă este necesară pentru a avea o grădină sănătoasă. Dacă nu știm cum să avem grijă de fructele și de legumele noastre, acestea se vor strica rapid, mai ales pe timp de vară, când temperaturile ajung la valori ridicate. Din fericire, un amestec banal ne poate ajuta să avem grijă de grădina noastră!

Acest amestec ne poate oferi o recoltă bogată
Acest amestec ne poate oferi o recoltă bogată

Dacă ne dorim să avem parte de o recoltă bogată, este foarte important să știm precis cum să avem grijă de fructele și de legumele noastre. Mai ales pe timp de vară, când temperaturile urcă până la valori extreme, trebuie să ne îngrijim constant grădina, indiferent de cât de mult efort este nevoie. Din fericire, grădinarii cu experiență ne oferă câteva trucuri ingenioase, care ne pot ajuta să avem o recoltă bogată chiar și toamna târziu.

Mai precis, un amestec banal poate fi foarte util fructelor și legumelor noastre! Este vorba despre sulfatul de magneziu, un îngrășământ puternic, care nu este util doar pentru o recoltă bogată, dar și pentru cei care au în curte flori!

Cum putem folosi acest îngrășământ în mod eficient

Pentru a utiliza acest truc ingenios, tot ce trebuie să facem este să amestecăm o lingură de de sulfat de magneziu cu 4 litri de apă. Această soluție se pulverizează pe plante imediat ce acestea au fost plantate și din nou atunci când semințele încep să germineze. Fructele și legumele pot fi stropite cu acest amestec pe măsură ce cresc.

Acest îngrășământ atât de puternic este foarte util pentru sănătatea plantelor, iar datorită faptului că nu se acumulează în sol înseamnă că poate fi folosit și pe termen lung. De asemenea, magneziul este util pentru producerea de clorofilă, iar procesul de fotosinteză va fi stimulat.

În plus, acest îngrășământ ajută și la absorbția mineralelor, iar fructele și florile vor crește mai sănătoase. Astfel, acest îngrășământ natural poate fi foarte util pentru o grădină sănătoasă și frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
hipopotam jpg
1 corbii de piatra jpg jpeg
carte pixabay jpg
FotoJet (3) jpg
iasi 4023664 1280 jpg
front dubai 2 jpg
FotoJet (2) jpg
ploaie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net