Un italian stabilit în România, fermecat de un oraș de la noi din țară: „Nu doar Brașov, Cluj-Napoca sau Timișoara merită vizitate”

Un oraș din țara noastră a reușit să cucerească inima unui italian stabilit în România! Massimiliano Raso vorbește cu drag despre Bacău, oraș pe care îl descrie ca fiind o destinație deosebită, frumoasă și care trebuie vizitată.

Massimiliano Raso vorbește despre Bacău / foto: Adobe Stock
Massimiliano Raso vorbește despre Bacău / foto: Adobe Stock

Este un oraș despre care nu se vorbește prea mult, în ciuda frumuseții pe care o oferă. Iar un italian stabilit în țara noastră, Massimiliano Raso, vorbește cu drag despre Bacău, oraș despre care spune că este foarte frumos. Acesta spune despre oraș că merită vizitat, chiar dacă nu este la fel de cunoscut precum alte municipii din România.

„Bacău este o oraș foarte frumos pentru mine! Nu doar Brașov, Cluj-Napoca sau Timișoara merită vizitate în România. Există și alte locuri, mai puțin cunoscute și turistice, dar la fel de frumoase. Bacăul, cu cei aproximativ 200.000 de locuitori ai săi, situat la 300 de kilometri nord de București, în regiunea istorică a Moldovei, la poalele Carpaților, este unul dintre aceste locuri. Orașul este străbătut de râul Bistrița”, spune italianul, potrivit desteptarea.ro.

Bacăul prin ochii unui italian stabilit în România

De asemenea, bărbatul vorbește și despre frumusețea arhitecturală a orașului, cât și despre catedrala de pe Bulevardul Unirii, care este a treia cea mai mare catedrală, din țara noastră.

„Bulevarde largi, clădiri comuniste și, nu în ultimul rând, ‘monumentul’ meu preferat care mă transpune instantaneu în anii ’80 ai secolului XX – Hotelul Decebal din Bacău. Fațadă exterioară albă, înalt, nu foarte mare, dar impunător. Interioarele sunt de epocă. Am vizitat acest hotel și chiar am înnoptat acolo, pentru că cine se ocupă și iubește istoria, nu doar o ascultă, ci o trăiește. Trebuia să am o experiență ‘comunistă’”, spune Raso.

De asemenea, Massimiliano Raso a vorbit cu drag și despre parcul uriaș din centrul Bacăului. „Aceasta este Bacăul! Adorăm aceste atmosfere și încercăm, prin experiențele noastre, să le transmitem în emoții. Explorați, căutați și verificați personal”, mai spune bărbatul, conform sursei citate. Acesta mărturisește că s-a îndrăgostit de județ și de frumusețile pe care acesta le are de oferit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net