Animalul periculos care mănâncă tot ce prinde. Are un aspect preistoric și oamenii își fac cruce când îl văd

Ultima actualizare:

Ce ar fi trebuit să fie o frumoasă ieșire în natură s-a transformat într-o experiență de coșmar pentru o femeie din Regatul Unit. Într-un lac superb din Cumbrian, o creatură neobișnuită a fost găsită, lucru ce a pus pe jar autoritățile și comunitatea locală. Animalul este extrem de periculos pentru oameni și nu este originar din Regatul Unit.

Animalul a fost numit „Fluffy” / foto: bbc.com
Animalul a fost numit „Fluffy” / foto: bbc.com

În cursul zilei de luni, o excursionistă care admira frumusețea lacului Urswick Tarn, din Cumbrian (nordul Angliei), a făcut o descoperire complet neașteptată. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la a1.ro, se pare că femeia a dat peste o broască țestoasă aligator, un animal originar din Statele Unite și extrem de periculos pentru oameni.

Animalul a primit numele de „Fluffy”, fiind recunoscut imediat de către consilierul parohial Denise Chamberlain, care locuise în Florida. „Bănuiesc că cineva a cumpărat-o și nu și-a dat seama ce este, a devenit prea mare pentru a o îngriji sau nu își permite să o hrănească”, a declarat aceasta, conform sursei citate.

Animalul este periculos pentru oameni

Denise Chamberlain, însoțită de mai mulți localnici, a mers să recupereze broasca din lac, însă a recunoscut că s-a temut pentru siguranța ei. Ea a declarat că pe lângă faptul că nu știa ce avea să facă cu animalul după ce îl recupera, un alt motiv de îngrijorare era posibilitatea pierderii unui deget, acest animal putând, fără probleme, să smulgă degetul unui om. Femeia a purtat nu mai puțin de 3 mănuși de constructor pentru a manevra țestoasa, folosindu-se și de un coș de cumpărături.

Medicul veterinar Dominic Moule a declarat că reptila poate crește până la 80 de kilograme, iar dacă rămânea în lac putea afecta grav mediul înconjurător. „Fluffy” ar fi mâncat cam orice găsea în apă. Acum, broasca țestoasă este îngrijită de către medicii veterinari, urmând apoi să fie trimisă la o grădină zoologică, ori către un deținător privat. În mod normal, acest animal trăiește în mlaștinile din Statele Unite ale Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
image png
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net