Alimentul pentru care mulți români parcurg zeci de kilometri. Nu îl mai cumpără din magazine

În ziua de astăzi avem câte un supermarket la fiecare colț de stradă, însă mulți români preferă să parcurgă distanțe importante doar pentru a cumpăra unele produse mult mai sănătoase și naturale. Chiar dacă prețul este ceva mai ridicat decât cel din magazine, românii preferă calitatea superioară a produselor de la țară, în detrimentul celor de pe rafturile supermarketurilor.

Mulți români cumpără produse lactate de la țară / foto: Pixabay
Mulți români cumpără produse lactate de la țară / foto: Pixabay

Potrivit informațiilor oferite de  observatornews.ro, tot mai mulți români încep să renunțe la produsele din magazine, în favoarea celor naturale, cumpărate direct de la țară. Mai ales când vine vorba despre o categorie anume de produse, românii sunt dispuși să călătorească chiar și distanțe lungi, pentru un produs gustos și bio.

O femeie din țara noastră a spus chiar că vine în fiecare lună în comuna Coaș, pentru a se aproviziona cu produse lactate. Aceasta a mărturisit că nu mai cumpără astfel de produse din magazine, deoarece marfa pe care o găsește în Coaș are o calitate mult mai bună și este mai sănătoasă.

Românii nu mai cumpără produse lactate din magazine

Unii clienți vin în această comună chiar și de la distanțe enorme, doar pentru a putea cumpăra produse lactate de calitate! De exemplu, un bărbat din Baia Mare vine aici la fiecare final de săptămână, pentru a cumpăra produse gustoase și naturale. El parcurge o distanță de 20 de kilometri, însă tot preferă produsele din Coaș.

Producătorii se pregătesc încă de dimineață să își întâmpine clienții, iar cei care deja au devenit, între timp, clienți fideli ai gospodarilor din Coaș, au deja produsele pregătite, atunci când ajung. Iar pe lângă simplii clienți, nutriționiștii sunt, de asemenea, încântați de produsele de la țară.

„Gustul, aroma, mirosul sunt mult mai intense, mult mai pătrunzătoare, pentru că creşterea este mult mai lentă. De asemenea, micro şi macro nutrienţii sunt mult mai calitativi”, spune, conform sursei citate, nutriționistul Iulia Trif. Se pare că tot mai mulți români alocă bani produselor bio, mai ales lactatelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net