Are 23 de ani, dar este «captivă» în corpul unei fete de 8 ani! Povestea emoționantă a lui Shauna Rae

Americanca Shauna Rae cântărește doar 22,5 kg și are o înălțime de 1,16 m. Creșterea ei a fost stopată după ce a supraviețuit cancerului cerebral.

image

Citește și: Mobilizare emoționantă pentru băiețelul care suferă de nanism! Ce mesaj i-a transmis Hugh Jackman

Shauna Rae Lesick (23 de ani), din Pensylvannia, are o poveste impresionată de viață. Tânăra arată precum o fetiță de clasa a doua și cei care nu o cunosc o tratează precum un copil. A supraviețuit cancerului la creier când era bebeluș însă, în urma tratamentului, a rămas extrem de mică.

Are propria emisiune TV

Rae suferă de o afecțiune rară, cauzată de ședințele de chimioterapie la care a fost supusă, atunci când avea doar 6 luni. Tratamentul agresiv i-a afectat glanda pituitară, care i-a provocat nanism hipofizar, dar din fericire, a scăpat de cancerul cerebral.

Vezi și: Piticul pedofil a căzut în capcana întinsă de tatăl unei fetiţe

La 8 ani a început să ia hormoni de creștere, însă aceștia nu au ajutat-o foarte mult. Rae cântărește doar 22,5 kg și are 1,16 m înălțime. Dar ceea ce îi lipsește tinerei în înălțime, ea compensează prin personalitate. Are propria ei emisiune TV, „I am Shauna Rae” („Eu sunt Shauna Rae” n.r), difuzată pe postul american TLC, și este fericită să își expună viața în fața camerelor de filmat.

Iată și: E mic de înălţime, dar are muşchi de oţel

Femeia a declarat pentru The Post că este în mod constant subestimată și exclusă din cauza aspectului ei, dar asta nu a împiedicat-o să facă ceea ce și-a dorit: „Dacă te uiți la mine, vezi un copil de 8 ani. La o privire mai atentă, însă, detaliile de pe fața mea, mâinile mele, maturitatea corpului meu îți dezvăluie că am, de fapt, 23 de ani.”

Iubitul ei este bloggerul britanic Dan Swygart

Recent, Rae a făcut vâlvă în presa americană datorită poveștii ei de dragoste cu bloggerul britanic Dan Swygart (26 de ani), pe care l-a cunoscut pe Internet. Fanii tinerei nu au fost foarte impresionați de partenerul ei și s-au întrebat dacă nu cumva este pedofil, având în vedere că Shauna arată ca o fetiță. Cu toate acestea, Rae a spus că nu o interesează părerea celor din jur și că este foarte fericită alături de Dan.

Te-ar putea interesa și: VIDEO Striperița pitică s-a îndrăgostit de un lungan. Așa arată ciudatul cuplu

Comentariile lor răutăcioase au fost despre fizicul meu. Ei vorbesc despre mine ca și cum aș fi un specimen într-un laborator”, a mărturisit ea.

Shauna Rae l-a prezentat pe Dan mamei și tatălui ei vitreg, într-un episod al reality show-ului. De-a lungul vremii, părinții fetei s-au temut că ea va atrage pedofilii, din cauza modului în care arată.

Astfel că, nu e de mirare că Patty și Mark Schrankel l-au supus pe bărbat unui adevărat interogatoriu, pe care se pare că l-a trecut cu brio. Mai mult, tânărul le-a spus că vrea să o ia pe Shauna cu el în jurul lumii, acesta fiind pasionat de călătorie, iar părinții fetei au fost de acord.

Citește și: Gafă teribilă! Credea că ține în brațe un copil, dar a avut parte de un șoc

„Cred că Dan este o alegere bună pentru Shauna, deoarece este foarte inteligent și aventuros. Shauna este inteligentă, dar nu foarte aventuroasă. Cred că ar putea să o scoată din zona ei de confort, dar totuși să o facă în așa fel încât ea să fie în siguranță.”, a spus tatăl fetei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net