Mobilizare emo╚Ťionant─â pentru b─âie╚Ťelul care sufer─â de nanism! Ce mesaj i-a transmis Hugh Jackman

image
Quaden Bayles a fost h─âr╚Ťuit de colegii lui pentru c─â sufer─â de nanismFoto: captur─â video

Quaden Bayles, un b─âie╚Ťel de 9 ani din Queensland, Australia, a impresionat o lume ├«ntreag─â cu povestea lui! ├Äntr-un gest de disperare, mama lui a postat pe o re╚Ťea de socializare o ├«nregistrare cu copila╚Öul, pentru a le ar─âta celorlal╚Ťi p─ârin╚Ťi, dar ╚Öi profesorilor, ce efecte are comportamentul colegilor asupra fiului s─âu.

B─âie╚Ťelul sufer─â de nanism, fiind o victim─â a violen╚Ťei ├«n ╚Öcoli. Yarraka Bayles s-a dus s─â ├«l ia pe Quaden de la ╚Öcoal─â ╚Öi l-a g─âsit pl├óng├ónd. Femeia s-a hot─âr├ót s─â filmeze ce ├«i spune copilul ei de doar 9 ani. Micu╚Ťul i-a cerut mamei sale o fr├ónghie ca s─â se sp├ónzure, dup─â ce a fost batjocorit de colegii lui. 

ÔÇ×Vreau s─â m─â ├«njunghii ├«n inim─â. Vreau s─â m─â omoare cinevaÔÇŁ, spune copilul ├«n timp ce pl├ónge ├«n hohote. Mama lui Quaden a m─ârturisit c─â abia ├«l luase pe copil de la ╚Öcoal─â ╚Öi c─â a fost ea ├«ns─â╚Öi martora unui episod violent, produs asupra b─âie╚Ťelului. Ea a vrut s─â le arate tuturor care este efectul unui astfel de comportament. Clipul video a devenit viral ╚Öi a atras aten╚Ťia mai multor celebrit─â╚Ťi.

Hugh Jackman: ÔÇ×Quaden, sunt prietenul t─âu!ÔÇŁ

Povestea lui Quaden nu l-a l─âsat indiferent pe actorul australian Hugh Jackman. Acesta i-a transmis un mesaj emo╚Ťionant b─âie╚Ťelului ╚Öi i-a spus c─â ├«i este prieten. 

ÔÇ×Quaden, eu sunt prietenul t─âu! Tu e╚Öti mai puternic dec├ót crezi. Oameni buni, haide╚Ťi s─â fim buni unii cu al╚Ťii. Bullying-ul nu este ok! Via╚Ťa este ├«ndeajuns de dur─â a╚Öa cum e. S─â ne amintim c─â fiecare persoan─â pe care o ├«nt├ólnim duce o lupt─â de care noi nu ╚ÖtimÔÇŁ, a spus Hugh Jackamn, ├«ntr-un videoclip postat pe Twitter.

Quaden Bayles, al─âturi de echipa preferat─â de rugby

Actorul Brad Williams, el ├«nsu╚Öi afectat de nanism, a deschis o campanie de dona╚Ťii pentru Quaden Bayles, pentru a-l ajuta s─â viziteze parcul de distrac╚Ťii Disnayland. Acesta a reu╚Öit s─â str├óng─â 200.000 de dolari pentru b─âie╚Ťelul australian. Actorul i-a transmis c─â ÔÇ×h─âr╚Ťuirea nu va fi tolerat─â ╚Öi c─â el este o persoan─â minunat─â care merit─â s─â fie fericit─âÔÇŁ.

Mai mult, Quaden a fost invitat s─â dea lovitura de deschidere la ├«nt├ólnirea organizat─â de National Rugby League, ├«ntre na╚Ťionala all-stars a juc─âtorilor indigeni ╚Öi na╚Ťionala maori all-stars.

ÔÇ×Suntem al─âturi de tine, QuadenÔÇŁ, i-au transmis rugbi╚Ötii.

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png