Gafă teribilă! Credea că ține în brațe un copil, dar a avut parte de un șoc


    Fostul manechin Michelle Mone a fost protagonista unei gafe incredibileFoto: Splashnews
Fostul manechin Michelle Mone a fost protagonista unei gafe incredibileFoto: Splashnews

Michelle Georgina Mone, fondatoarea mărcii de lenjerie intimă Ultimo, a fost protagonista unei gafe de zile mari! Celebra blondă a avut parte de cel mai stânjenitor moment din cariera ei. Fostul supermodel a luat în brațe un „băiețel adorabil”, la un eveniment recent. Ea a vrut să facă o poză cu acel „copil”, însă rezultatul a fost unul neașteptat.

De fapt, nu era deloc un băiețel, ci un bărbat pitic, de 46 de ani. Soția lui a țipat la Michelle Mone: „Pune-l jos! Sunt nevasta lui”, relatează Mirror. Michelle era în cadrul unei conferințe, în fața a 3.000 de oameni, atunci când a gafat magistral.Bărbatul a venit la ea cu un buchet de flori, dar blonda a crezut că este un copil.

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76— Asian Correspondent (@AsCorrespondent) 9 mai 2016

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76

L-a luat în brațe și l-a pupat, fără să știe e un bărbat în toată firea. Cu toate acestea, fostul model susține că bărbatul nu s-a supărat și că miile de oameni prezenți s-au amuzat pe seama ei, fără să o acuze.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
camion thor24 1200 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png