Gafă teribilă! Credea că ține în brațe un copil, dar a avut parte de un șoc

image
Fostul manechin Michelle Mone a fost protagonista unei gafe incredibileFoto: Splashnews

Michelle Georgina Mone, fondatoarea mărcii de lenjerie intimă Ultimo, a fost protagonista unei gafe de zile mari! Celebra blondă a avut parte de cel mai stânjenitor moment din cariera ei. Fostul supermodel a luat în brațe un „băiețel adorabil”, la un eveniment recent. Ea a vrut să facă o poză cu acel „copil”, însă rezultatul a fost unul neașteptat.

De fapt, nu era deloc un băiețel, ci un bărbat pitic, de 46 de ani. Soția lui a țipat la Michelle Mone: „Pune-l jos! Sunt nevasta lui”, relatează Mirror. Michelle era în cadrul unei conferințe, în fața a 3.000 de oameni, atunci când a gafat magistral.Bărbatul a venit la ea cu un buchet de flori, dar blonda a crezut că este un copil.

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76— Asian Correspondent (@AsCorrespondent) 9 mai 2016

#Vietnam: UK entrepreneur mistook grown man for 6-year-old child, picks him up https://t.co/2xeOJLkDIN #MichelleMone pic.twitter.com/ArOH98Vq76

L-a luat în brațe și l-a pupat, fără să știe e un bărbat în toată firea. Cu toate acestea, fostul model susține că bărbatul nu s-a supărat și că miile de oameni prezenți s-au amuzat pe seama ei, fără să o acuze.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
gyuri pascu si daniela marin
cub gheorghe dinică monica melencu png
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg