AstroAnima Fest, un festival de astrologie, unic în România!

Ultima actualizare:

AstroAnima, un festival de astrologie fără precedent la noi în țara, se va desfășura în București, în perioada 16-18 septembrie. Evenimentul va reuni cei mai cunoscuți astrologi din România și este deschis atât inițiaților cât și celor care vor să învețe mai multe despre tainele acestei științe.  

image

AstroAnima este un festival unic în România care va reuni cei mai renumiți astrologi ai momentului, profesori universitari, conferențiari și autori ai mai multor studii de specialitate.

Citește și: Mercur guvernează începerea noului an școlar. «Este necesar să îmbrățișăm noul și evoluția»

Un aspect interesant al acestui eveniment de amploare, este faptul că se adresează atât cunoscătorilor în tainele astrologiei, cât și persoanelor pasionate de acest domeniu și care caută să înțeleagă impactul energiilor planetelor asupra universului lăuntric al ființei umane.

AstroAnima Fest se va desfășura la cinema Luceafărul (fostul Cinema Pro), în perioada 16-18 septembrie 2022. Pe parcursul celor trei zile, publicul va avea parte de zece conferințe, cu tematici diferite, care se vor adresa atât celor inițiați, cât și celor neinițiați.

Nu rata nici: Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

Specialiști cunoscuți vor susține conferințe în cadrul cărora vor discuta teme astrologice importante, vor împărtăși idei și vor aprofunda secretele acestei frumoase discipline. La acest eveniment vor putea fi prezenți toți cei interesați și pasionați de astrologie .

Conferențiarii care ne vor introduce în tainele Universului prin intermediul Astrologiei sunt: Camelia Pătrășcanu, Sorin Bratoveanu, Dan Ciubotaru, Ion Hristescu, Florina Rădulescu , Ana-Maria Negrii, Cerasella Pere, Firicel Ciarnău, Ioana Ispas și Sanda Ionescu, care este si gazda acestui eveniment.

Poți achiziționa biletele AICI și AICI. 

Festivalul AstroAnima e organizat de experți în domeniul showbiz-ului de calitate

Festivalul AstroAnima este organizat de astrologul Sanda Ionescu, consilier, membru al Asociației Astrologilor din România, Florin Ionescu, manager al evenimentului, care s-a ocupat de artiști mari din muzica românească, și de Adrian Bucurei. 

Sanda Ionescu și-a manifestat interesul pentru astrologie încă din 2010, când a urmat Studii de Geometrie Sacră, studiul Arborelui Sefirotic și Angeologie. În 2015 și-a îndreptat pașii către studiul și practica astrologică. Ea este, de asemenea, co-autoarea cărții «Fresca supliciului unui martir al crezului templier într-o biserică din Transilvania».

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net