Băutura banală pe care nu trebuie să o mai comandăm la restaurant. Dezvăluirile unei chelnerițe care a lucrat în localuri de top: „N-am văzut în viața mea”

Ultima actualizare:

Este o băutură destul de banală, pe care foarte mulți români o comandă, atunci când merg la restaurant. Însă, spre surprinderea multora dintre noi, o cheleneriță ne spune de ce acest lucru este, de fapt, o mare greșeală! Tânăra explică pe rețelele de socializare că nu ar trebui să comandăm niciodată această băutură, atunci când luăm masa în oraș!

Tînăra spune să nu comandăm apă cu lămâie la restaurante
Tînăra spune să nu comandăm apă cu lămâie la restaurante

Mulți dintre noi comandăm această băutură, atunci când mâncăm în oraș. Este simplă, răcoritoare, iar, poate cel mai important, nu costă niciodată foarte mult, indiferent de restaurantul la care ne aflăm. Mai precis, este vorba despre simpla apă cu lămâie, sau, în general, apă cu orice fel de garnitură, fie ea lime, portocale, lămâi obișnuite, sau orice alt tip de fruct!

Adrianah Lee, o tânără din Statele Unite care lucrează drept chelneriță în Statele Unite, a vorbit într-un videoclip postat pe TikTok despre această alegere a clienților și despre motivul pentru care nu ar trebui să o mai facă. „Nu știu cine trebuie să audă asta, dar nu puneți o lămâie în apă la un restaurant”, a spus tânăra.

Motivul pentru care nu trebuie să comandăm această băutură la restaurant

Mai precis, motivul pentru care această băutură trebuie evitată, potrivit tinerii, este faptul că ospătarii o vor pregăti fără să se mai spele pe mâini. Iar deși au pus mâna pe bani, ori pe alte farfurii, ei vor pregăti comanda oaspeților fără să fie curați pe mâini.

„În clipa în care am devenit ospătar, mi-am dat seama că nu voi mai cere niciodată o lămâie în apă. Mai întâi, știi că ospătarii le pun acolo pe cont propriu, nu? Se ating de bani, se ating de farfuriile altora… Se ating de tot felul de lucruri.

Și da, evident, ospătarii se spală des pe mâini, dar când duci o masă, și clientul spune, ‘Lasă-mă să iau patru ape cu lămâie’, ei pur și simplu le pun. Știu asta pentru că și eu sunt chelneriță”, explică Lee.

„N-am văzut în viața mea o lămâie spălată la restaurant”

În plus, o altă problemă este faptul că fructele nu sunt spălate, înainte de a fi tăiate și servite clienților! Iar deși ea folosește mereu mănuși, nu poate spune că toți ceilalți ospătari fac acest lucru.

„Când sunt acasă, îmi spăl toate produsele, dar n-am văzut în viața mea o lămâie spălată la restaurant. Am lucrat la multe restaurante, am lucrat în localuri de cinci stele”, explică tânăra. Astfel, deși este o băutură atât de răcoritoare și simplă, poate ar fi mai bine să o evităm, atunci când mergem data viitoare la restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carte pixabay jpg
Inselatorie online plata card FOTO Shutterstock jpg
mecegai si umiditate la geamuri jpg
curte deposiphotos1 jpg
iasi din drona png
desertul a doi romani jpg
imparati romani png
mic dejun la hotel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net