Bancnota românească din 1998 care se vinde cu 25.000 de euro. Te îmbogățești dacă o ai

Atunci când găsim monede și bancnote vechi prin casă, cea mai mare greșeală pe care o putem face este să le aruncăm fără să verificăm înainte valoarea pe care o au. Iar o astfel de pieseă, pe care mulți o vom considera a fi surprinzător de recentă, poate să ne aducă peste noapte o sumă uriașă!

Bancnota se vinde cu 25.000 de euro / foto: olx.ro
Bancnota se vinde cu 25.000 de euro / foto: olx.ro

Pentru noi, poate că sunt simple obiecte de hârtie sau metal, însă pentru colecționari, unele monede și bancnote pot fi extrem de valoroase! Iar nu numai cele vechi de secole și milenii sunt la mare căutare, ci și unele piese care pot fi surprinzător de recente! De exemplu, o bancnotă destul de nouă, emisă chiar în țara noastră, ne poate aduce o adevărată avere!

Este vorba despre o bancnotă de 5.000 de lei, emisă în România în anul 1998! Un proprietar cere pentru această piesă de colecție suma fabuloasă de 25.000 de euro, însă prețul este unul negociabil! În plus, în anunțul său, el spune că la o licitație, bancnota poate ajunge chiar și la prețul de 50.000 de euro!

image

Bancnota românească care ne poate aduce o avere

Starea în care se află o bancnotă, sau monedă, este crucială pentru valoarea pe care o va avea. Iar în cazul monedelor, poate fi o greșeală uriașă să încercăm să le curățăm chiar noi, deoarece dacă sunt afectate diversele detalii și înscrisuri de pe monedă, nu doar că valoarea ei îi scădea mult, dar aceasta poate chiar să dispară complet!

Astfel, dacă avem prin casă diferite monede și bancnote vechi, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să le punem într-un loc cât mai sigur și să le verificăm valoarea!

Bancnotele românești sunt mai valoroase decât am crede

Iar pe lângă cea de 5.000 de lei, mai există o bancnotă românească care ne poate aduce o avere! Este vorba despre cea în valoare de 1.000 de lei, emisă în anul 1989!

Această piesă foarte rară este la mare căutare printre colecționari, care sunt dispuși să ofere pentru ea sume uriașe! Un român chiar dorește să vândă această bancnotă pentru suma de 30.000 de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bani jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
crima pexels jpg
noua zeelanda istock jpg
iarba matei istock jpg
adevar filme romanesti bd in actiune oprite jpeg
sosea1 jpg
rimetea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net