Cadourile bizare și extrem de ieftine făcute de Regele Charles angajaților săi, de Crăciun: „Mi-a dat o conservă de pește!”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea (75 de ani) este foarte glumeț cu personalul său! Fostul său majordom, Grant Harrold (45 de ani), a dezvăluit că regalul le oferă angajaților săi cadouri neobișnuite de Crăciun. „O dată a lăsat o conservă de somon și într-un an am primit o râșniță de sare, învelită într-o panglică”, a spus bărbatul, pentru Mirror. „Probabil că i se dăduse un coș cu multe produse și el ne dădea niște bucăți din el.”

Reghele Charles al III-lea, fotografie portret, îmbrăcat într-un costum albastru
Regele Charles al III-lea le face cadouri ciudate angajaților săi (Foto: GettyImages)

Harrold, care a lucrat pentru Charles timp de șapte ani, din 2004 până în 2011, a mai spus că monarhul a ales să lase „lucrurile amuzante” în cutiile lor poștale, unde angajații săi își primeau corespondența. Fostul angajat a spus că a considerat că este „atât de bizar” să primească astfel de cadouri, pentru că nu se aștepta ca Regele Charles al III-lea să facă un astfel de gest. „Arată că până și ei au acea latură distractivă și jucăușă”, a adăugat el. Totuși, Harrold a menționat că Charles le-a oferit angajaților săi „cadouri potrivite”, de sărbătorile de iarnă. „Am primit și cadouri normale, precum căni de ceai și farfurioare sau pahare de whisky”, a mai spus el.

Tradiția cadourilor amuzante a fost transmisă și copiiilor Regelui Charles

Cu toate acestea, nu doar angajații familiei regale primesc cadouri ciudate în timpul sărbătorilor. Prințul Harry (39 de ani) a dezvăluit în memoriile sale, „Spare”, că rudele sale respectă aceeași tradiție între ele. El a scris că prințesa Margaret i-a dat odată un pix, și că soția sa, Meghan Markle, s-a alăturat distracției dăruindu-i un glob cu fața Reginei Elisabeta a II-a, în 2020, potrivit Town and County: „Meg l-a văzut într-un magazin local și s-a gândit că mi-ar plăcea. Era chipul bunicii. L-am atârnat pe o creangă la nivelul ochilor. M-a bucurat să o văd acolo.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net