Care este vinul preferat al lui Meghan Markle. La ce sumă ajunge o singură sticlă

#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle este printre cele mai cunoscute nume la ora actuală. Cu siguranță că nenumărate discuții pe tema acesteia au avut loc de-a lungul lumii, alături de un pahar de vin. Indiferent dacă ar fi fost de bine sau de rău, probabil că singurul fapt pe care Meghan l-ar considera interesant despre aceste convorbiri este dacă au avut parte de vinul ei favorit: Tiagnello.

Tiangello este un vin roșu din Italia
Tiangello este un vin roșu din Italia

Fosta ducesă de Sussex a capturat atenția întregii planete pentru o perioadă, după conflictul în care ea și soțul ei, Harry, au intrat, împotriva Casei Regale din Marea Britanie. Însă, indiferent cât de discutată ar fi tema relației dintre Meghan și rudele soțului ei, cert este că viața merge înainte, iar cum deja cuplul are doi copii împreună, cu siguranță există alte priorități pentru Meghan Markle. Însă, cel mai probabil că aceasta încă reușește să găsească un moment pentru a savura un pahar din vinul ei favorite, care, conform delish.com, este Tiangello.

Acest vin este, de departe, preferatul lui Meghan Markle, care a și inspirat-o să își facă un site cu sfaturi despre diverse subiecte din viața de zi cu zi. Site-ul se numește „The Tig”, numit așa după vinul italian Tiangello. De altfel, fosta ducesă și vorbește despre această băutură pe site-ul ei, spunând că „deodată, am înțeles la ce se referă lumea când vorbește despre structura vinului.”

Tiangello poate fi cumpărat de oricine, oricând

Dacă vă gândiți că acest tip de vin este unul complet exclusivist și că doar o singură sticlă poate costa mii de euro, ei bine, aflați că vă înselați! Site-uri precum 8wines.com comercializează acest sortiment de vin, având chiar variante din mai mulți ani. O sticlă de Tiangello din anul 2018 vă poate costa undeva în jurul a 1.000 de lei. Sigur, cu destul de mult peste prețul pe care l-am considera obișnuit pentru o sticlă de vin, dar când ne gândim că alte sortimente pot ajunge chiar și până la 3.000 de lei o sticlă, Tiangello începe să nu mai pară chiar atât de exclusivist.

Este un vin roșu care a început să fie produs în 1971, combinând mai multe specii de struguri. Este produs exclusiv de crama Antinori, care îl comercializează pe tot globul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net