Care sunt zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în Grecia. Numai așa vei economisi și vei evita ambuteiajul

Cei mai mulți români aleg doar anumite momente atunci când părăsesc țara și aleg să își petreacă vacanța în Grecia. Tocmai din această cauză, la frontiere se formează o coadă imensă, iar pasagerii au nevoie de mai multă răbdare. Așadar, care sunt zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în Grecia?

Zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în Grecia / Foto: Shutterstock
Zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în Grecia / Foto: Shutterstock

Majoritatea românilor aleg doar anumite perioade ale anului pentru a pleca din țară și a-și petrece vacanța în Grecia. Drept urmare, sunt cozi lungi la graniță, iar pasagerii au nevoie de mai multă răbdare. Deci, dacă vrei să eviți aglomerația și să economisești combustibil, ar trebui să știi care sunt zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în această țară. Astfel, în ajutorul nostru vin reprezentanții Forum Thassos. Ei au realizat un sondaj pe un grup cu peste 144.000 de membri, cu scopul de a afla care sunt zilele în care cei mai mulți români aleg să plece cu mașina în Grecia.

Zilele în care nu trebuie să pleci niciodată în Grecia

Se pare că, pentru mulți români, vacanța începe în aceeași zi. Mai exact, potrivit sondajului, cei mai mulți turiști aleg să plece în Grecia sâmbătă și luni. Prima pe lista e sâmbătă, cea mai aglomerată zi, urmată de luni, prima zi din săptămână. Dacă aceste zile ar trebui evitate, când anume ar trebui să plecâm în vacanță? Ei bine, află că, cei mai puțini români aleg să plece în vacanță în cursul zilei de marți și miercuri. Astfel, cel mai bine alegi acest interval dacă vrei să eviți aglomerația.

„După ce am întocmit graficul celor mai aglomerate zile de venit în Grecia, iată că avem și graficul celor mai aglomerate zile de plecat din Grecia. Din ambele grafice putem deduce clar și motivele pentru care în anumite zile, în anumite intervale orare, există timpi de așteptare mai mari decât în restul zilelor.

Sfaturi

Sfaturile sunt aceleași: să aveți răbdare, apă, mâncare și carburant dar și să încercați, dacă este posibil, să evitați zilele și intervalele aglomerate. Continuăm să ajutăm, atât cât putem, să fluidizăm traficul, păstrând în permanență legătură cu presa și autoritățile.

Fluxul de turiști este foarte mare la granițe și în această vară iar așteptarea de câteva minute/zeci de minute trebuie privită ca o normalitate”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Forum Thassos, relatează Fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net