Cât costă o sticlă de vin în Qatar, la Fan Festivalurile FIFA! Suma e destul de piperată

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Deși inițial se anunțase că în Doha, la Campionatul Mondial de Fotbal nu se va consuma alcool sub nicio formă, se pare că lucrurile s-au mai schimbat. Există numeroase fan festivaluri care pun la dispoziția iubitorilor de fotbal bere, vin, dar și șampanie. Desigur, prețurile sunt pe măsură, așa că numai cine nu-și permite nu poate să bea!

Fanii fotbalului din întreaga lume se bucură de Mondialul din Qatar, acolo unde cele 4 partide disputate pe zi fac deliciul spectatorilor. De la atâta bucurie sau tristețe, depinde ce se întâmplă cu favorita fiecăruia, automat ți se face sete. Toți suporterii se bucură, zilnic, de alcool, în cadrul fan festivalurilor organizate în Doha. 

Cât costă o sticlă de vin în Qatar

Fan Festivalurile FIFA au pus la dispoziția suporterilor din întreaga lume alcool pentru toate buzunarele. Pentru toate buzunarele celor care își permit, să ne înțelegem, căci prețurile nu sunt deloc asemănătoare cu cele de la terasele din București. 

Astfel, potrivit informațiilor din presă, o sticlă de vin costă, în Qatar, costă între 180-200 de dolari. Băuturile se găsesc, la discreție, la Fan Festivalurile FIFA, acolo unde toți suporterii se bucură de rezultate și plâng de bucurie sau, după caz, de tristețe. 

„Qatar e o țară musulmană și nu se va găsi deloc alcool în perioada Campionatului Mondial” s-a transmis, înainte de începerea Mondialului, prin intermediul oficialilor. Desigur, regula a fost respectată și tocmai de aceea s-au făcut aceste Fan Festivaluri, pentru ca suporterii să aibă parte de toate condițiile.

Citește și - Record în naționala Franței. Giroud intră în istorie, după victoria cu Australia

Prețul unei beri la CM Qatar, destul de piperat pentru buzunare!

La stadioane, suporterii pot consuma bere, însă doar fără alcool, căci doar atât este permis. În Doha, la Fan Festivalurile pentru suporteri, bere este din belșug! Un singur pahar costă în jur de 65 de lei, deci prețul este destul de piperat. 

Alcool se mai poate găsi, cu ușurință, și la hoteluri. Acolo, persoanele cazate pot face o simplă cerere la recepție și vor primi numaidecât vin, bere, șampanie, dar și alte sortimente. Pentru șampanie, însă, trebuie să ai un buget ceva mai mare, având în vedere faptul că o sticlă pornește, în medie, de la prețul de 260 de euro o sticlă. 

Alte prețuri în Doha: 

- un pahar de Chardonnay: 60 de lei

- un pahar de vin Rose d'Anjou, Sauvion: 72 de lei

- o sticlă de șampanie Taittinger Brut Reserve: 1.300 de lei

- o bere Corona: 60 lei

- o bere Stela Artois: 60 lei

- un pahar de Pinot Grigio, Canaletto: 78 de lei 

Despre alcool a vorbit și președintele FIFA, Gianno Infantino. Acesta a declarat: „Suporterii pot supraviețui timp de 3 ore fără să bea o bere, apoi pot merge în Fan festival, unde au bere la dispoziție. Sunt 4 meciuri pe zi, ceea ce presupune un flux uluitor de spectatori într-un singur oraș, trebuie înțeleasă și decizia organizatorilor de a interzice berea pe stadioane, mai ales atunci când e vorba despre siguranța oamenilor.

Cum a primit Budweiser (n.r. - sponsor oficial) vestea că nu se va vinde bere cu alcool pe stadioane? Un partener e un partener de nădejne și la bine și la greu, nu se pune problema să se decidă întreruperea colaborării între Budweiser și FIFA, mai ales că în 2026 turneul va fi și în Statele Unite ale Americii”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net