Record în naționala Franței. Giroud intră în istorie, după victoria cu Australia

#CM Qatar 2022

Naționala Franței are toate motivele să se bucure, după ce a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial din Qatar și a învins, marți, selecționata Australiei, scor 4-1.

Olivier Giroud l-a egalat pe Thierry Henry (FOTO: Getty Images)
Olivier Giroud l-a egalat pe Thierry Henry (FOTO: Getty Images)

Mai mult decât atât, două dintre goluri i-au aparținut lui Olivier Giroud, care la cei 36 de ani ai săi a intrat direct în istoria primei reprezentative a Franței, egalându-l pe legendarul Thierry Henry. Atacantul legitimat la clubul italian AC Milan a atins, acum, 51 de reușite în tricoul naționalei Franței, bucurându-se de recunoașterea celui mai bun marcator, la egalitate cu fostul atacant, fiind doar o chestiune de timp până ce îl va „doborî”. „La nivel personal, nu puteam să cer mai mult. Este un mare motiv de mândrie, nu intenționez să mă opresc aici. Sper să mergem cât mai departe în competiție, pentru a ne atinge obiectivul”, a declarat Olivier Giroud, după victoria cu Australia. 

Franța și-a pierdut un jucător pentru restul meciurilor de la CM Qatar 2022

Selecționerul Franței a fost mai mult decât mulțumit de prestația echipei sale, spunând: „Chiar dacă am fost «răcoriți» în startul meciului (n.r. Franța a fost condusă cu 1-0), am făcut ulterior ceea ce a fost necesar. În repriza secundă, ne-am fi putut desprinde și mai mult, să câștigăm la o diferență și mai mare de scor. Australia și-a arătat forța în prima parte a jocului”. Totuși, Didier Deschamps va avea o provocare pe mai departe, după ce unul dintre fotbaliștii săi s-a „rupt” și are toate șansele să rateze restul meciurilor: „Cât despre accidentarea lui Lucas Hernandez, trebuie să fie supus unor teste, însă mie mi-a părut o accidentare destul de serioasă. Se va confirma oricum acest lucru, dar inevitabil este «pata» cea mai neagră, din această seară”. Franța mai împarte grupa cu Danemarca și Tunisia, programul tuturor meciurilor de la Campionatul Mondial, dar și rezultatele acestora fiind disponibile aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png