Câți bani plătesc turiștii din Mamaia pe o cană cu chipul marilor fotbaliști Hagi, Ronaldo și Messi: „Nu e mult!”. Cât costă însă cana Hagi, cu mâner antistres?

Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi (59 de ani), supranumit „Regele fotbalului mondial”, nici nu s-a odihnit bine după nunta de basm a fiului său, Ianis, că deja o pregătește pe cea a fiicei Kira. În această perioadă, cu evenimente fericite în familie, comercianții din stațiunea Mamaia au scos la vânzare căni cu chipul fostului mare sportiv. Pe Internet, găsiți, însă, pe bani ceva mai mulți, și cana Hagi cu mâner antistres. Ce spun turiștii?

Ce spun turiștii despre prețul cănilor cu Hagi?

Dacă, ani la rând, pe Litoral se vindeau ca pâinea caldă magneții de frigider cu chipul lui Nicolae Ceaușescu, la prețul de 5-10 lei, iată că anul acesta modelul a dispărut din magazinele comercianților din Mamaia. Acum, la mare căutare sunt cănile cu chipurile marilor fotbaliști ai lumii, la loc de cinste aflându-se cele imprimate cu fotografia lui Gheorghe Hagi, Lionel Messi și a lui Cristiano Ronaldo. Cât costă însă un astfel de suvenir?

Cănile cu fotbaliști sunt la mare căutare pe Litoral. Foto: Click!
Cănile cu fotbaliști sunt la mare căutare pe Litoral. Foto: Click!

„Nu costă mult, 15 lei, o duc acasă, o să beau cafea din ea, sunt și microbist”,

ne-a spus, exclusiv pentru Click!, un turist, încântat de cană cu idolul său, Gheorghe Hagi, evitând astfel clasicele suveniruri cu scoici, nelipsite în perioada estivală, de pe litoralul românesc.

Cât costă, însă, pe Internet, cana Hagi cu mâner antistres?

Însă, nu numai pe Litoral găsiți acest produs. Și pe Internet se comercializează intens cănile cu chipul lui Hagi, însă în varianta antistres, având pe mâner o minge de fotbal, pe care o poți învârti la nesfârșit, dacă vrei să te relaxezi.

Prețul e mult mai ridicat, de 50 de lei bucata. Iată cum sună prezentarea podusului, pentru a atrage clienții:

„Ești fanul echipei naționale sau vrei să faci un cadou unui pasionat de fotbal? Alege produsul nostru „Cana ceramică cu mâner fotbal”. Este o cană cu mâner special pentru fotbal, pe care imprimăm poza lui Gheorghe Hagi. Cel mai important jucător al naționalei României. Cănile noastre sunt cadoul perfect pentru copii, familie, nași, prieteni”.

Gică Hagi va fi socru mic. Fiica lui, cerută în căsătorie de iubitul grec

Gică Hagi a fost luna trecută socru mare, iar în curând va fi și socru mic, Kira Hagi, fiica fostului fotbalist, anunțându-și ieri căsătoria cu Thomas Ferfelis, managerul unui local de lux, fostul ei coleg de la International British School of Bucharest.

Kira Hagi (28 de ani) a studiat actoria în America, la New York Film Academy. Ea s-a născut în Barcelona, pe 31 martie 1996, când tatăl ei evolua în Spania, la FC Barcelona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
insula finlanda profimedia jpg
criminal victime constanta 1 jpg
brezoi 00 jpg
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
pompieri smurd jpg
bani multi pensie jpg
47295e73864a5611f59be945d06ee2df jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net