S-a trezit din comă după doi ani. Incredibil cine a încercat să o omoare

Ultima actualizare:

Pare o scenă ruptă dintr-un film, dar este de fapt o întâmplare reală! O femeie din statul american Virginia de Vest s-a trezit dintr-o comă de doi ani și și-a identificat atacatorul, potrivit poliției.

Wanda Palmer a stat în comă doi ani
Wanda Palmer a stat în comă doi ani

Foto: Facebook/Departamentul Jackson County

Poliția a crezut că e moartă

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o la reședința ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Poliția a spus că Palmer a fost atacată cu sânge rece și „lăsată să moară”, potrivit unei declarații postate pe pagina de Facebook a Departamentului Jackson County.

Citește și: Povestea lui Manel, bărbatul care a stat în comă 35 de ani. Și-a revenit la 58 și a avut un șoc când s-a privit în oglindă

Poliția spune că a găsit-o pe Palmer într-o „poziție verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când a sosit poliția la locul faptei, oamenii legii au crezut că femeia era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după ce era încă în viață și respira superficial. Poliția nu a recuperat niciodată arma folosită în atac, a mai spus Mellinger.

Te-ar putea interesa și: A băut un litru de țuică în 5 minute. Acum este în comă la spital

Fratele femeii era unul dintre suspecți, dar nu a putut fi arestat până acum

Un martor a spus că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jurul miezului nopții, în noaptea dinainte de a fi descoperită, a spus Mellinger. Însă, nu existau înregistrări telefonice, filmări de supraveghere sau martori oculari în afara casei lui Palmer, a spus șeriful. Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut depune niciodată acuzații. În urmă cu câteva săptămâni, biroul său a primit un telefon de la unitatea de îngrijire a lui Palmer, spunând că femeia s-a trezit.

Nu rata: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

Wanda Palmer este acum coerentă

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări cu „da” sau „nu”, însă a oferit suficiente mărturii pentru ca poliția să-l aresteze pe fratele ei. Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost reținut și acuzat vineri, 15 iulie, de tentativă de omor, potrivit înregistrărilor de arestare obținute de CNN. El a fost evaluat cu o cauțiune de 500.000 de dolari. Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să țină conversații de lungă durată, a mai precizat șeriful din Jackson County.

Citește și: O femeie din Brăila, arestată după ce şi-a agresat copilul de un an şi două luni. «Șansele de supravieţuire sunt inexistente»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net