Caz tulburător în Vâlcea! Un bărbat a fost reținut după ce a legat un câine de un atelaj şi l-a târât pe asfalt

Ultima actualizare:

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din județul Vâlcea! Un bărbat a fost reținut marți sub acuzația de schingiuirea a animalelor, după ce acesta ar fi legat un câine de un atelaj, după care ar fi târât animalul pe asfalt.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore / foto: Pixabay
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore / foto: Pixabay

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din județul Vâlcea! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că un bărbat a fost reținut marți sub acuzația de schingiuirea a animalelor, după ce acesta ar fi legat un câine de un atelaj, după care ar fi târât animalul pe asfalt.

Cruzimea cazului a șocat investigatorii, iar cei de la IPJ Vâlcea au comunicat că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Cernișoara, care a cauzat răni serioase animalului, după ce l-ar fi torturat. Potrivit legilor în vigoare, schingiuirea animalelor constituie o infracțiune, iar bărbatul riscă să petreacă câțiva ani buni în spatele gratiilor, dacă acuzațiile sunt dovedite în instanța de judecată.

„În fapt, la data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Cernişoara, ar fi schingiuit un câine, provocându-i mai multe leziuni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că, bărbatul ar fi legat câinele de atelajul pe care îl conducea şi l-a târât pe asfalt, provocându-i astfel leziuni la nivelul capului, membrelor şi corpului”, au comunicat cei de la IPJ Vâlcea, conform sursei citate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

După ce au examinat probele din dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au hotărât că se impune reținerea bărbatului pentru următoarele 24 de ore, iar în cursul zilei de marți el va fi dus în fața instanței de judecată, care va dispune măsurile legale necesare.

Conform legilor în vigoare, schingiuirea animalelor este o infracțiune, iar pedeapsa pe care bărbatul din județul Vâlcea o riscă este cuprinsă între 2 și 7 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net