Ce a făcut bărbat timp de 30 de ani, cât soția lui a fost comă. Povestea cutremurătoare a făcut înconjurul lumii

Oamenii din întreaga lume au rămas impresionați după ce au auzit de povestea lui Angelo Farina și a soției sale, Miriam Visintin, care a fost în comă vreme de 31 de ani. După accidentul teribil al acesteia, care a ținut-o în spitale vreme de decenii, soțul ei a vizitat-o zilnic, câteodată chiar și de mai multe ori pe zi!

Femeia a fost în comă vreme de 31 de ani
Femeia a fost în comă vreme de 31 de ani

Povestea de dragoste dintre cei doi a făcut înconjurul lumii, după ce a fost relatată de către presa din Italia. Chiar și primarul localității de unde erau cei doi s-a declarat impresionat de ce s-a întâmplat, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro. Mai precis, Angelo Farina a rămas alături de soția sa, Miriam Visintin, vreme de 31 de ani, după ce aceasta a suferit un accident teribil, care a lăsat-o într-o stare vegetativă decenii întregi. Însă el a vizitat-o zilnic, povestindu-i tot ce se petrecea în acea zi, de parcă totul ar fi fost normal între cei doi.

Accidentul teribil care a adus-o pe femeie pe patul de spital a avut loc pe data de 24 decembrie 1991, când aceasta, în drum spre serviciu, a pierdut controlul mașinii în care se afla și a intrat într-un stâlp. Din cauza rănilor grave din zona capului, aceasta a intrat în comă, din care nu s-a mai trezit de 31 de ani. Din păcate, Miriam Visintin a decedat, fiind înmormântată în localitatea ei natală.

Soțul a vizitat-o la spital în fiecare zi

În ultimii 31 de ani, Angelo Farina a fost în fiecare zi lângă patul soției sale, fie odată în zi, în timpul pauzei sale de prânz, ori chiar de două ori pe zi. Cei doi erau căsătoriți de un an și jumătate când a avut loc accidentul de mașină, iar bărbatul a spus „eram de tineri și aveam atât de multe proiecte.” Din păcate, rănile de la cap suferite de femeie nu au mai făcut posibile aceste vise, dar Angelo Farina a rămas alături de soția sa până la capăt, spunând că nu a regretat alegerea făcută.

Chiar și primarul localității celor doi a spus că este impresionat de poveste cuplului, spunând că nu știe câți dintre noi ar fi capabili de așa ceva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net