Cine este Andreea, fata care a murit după o banală sângerare nazală

Un caz șocant a lăsat înmărmurită întreaga țară, după ce o fetiță de doar 15 ani a murit în mod misterios, după o sângerare nazală. În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, tânăra nu a mai putut fi salvată. Cauza decesului este, încă, un mister, atât pentru autorități, cât și pentru părinții și prietenei tinerei. Aceștia spun că fata nu nu suferea de nicio boală.

Familia tinerei a sunat la 112 după ce acesteia i s-a făcut rău
Familia tinerei a sunat la 112 după ce acesteia i s-a făcut rău

Întreaga țară a rămas șocată după ce o tânără în vârstă de doar 15 ani a decedat subit, după o sângerare nazală. Potrivit informațiilor oferite de către antena3.ro, fata provenea din Vrancea, unde locuia alături de familia ei, formată din părinți, cât și alți șase frați. Printre aceștia se număra și o soră geamănă. Familia fetei ducea o viață fericită împreună, iar nimic din istoricul medical al tinerei nu ar fi putut da de bănuit că aceasta era susceptibilă unei asemenea tragedii.

Andreea, împreună cu familia ei, locuiau în comuna Bălești, din județul Vrancea, unde aceasta a încetat, brusc, din viață, după o simplă sângerare nazală. Aceasta nu avea niciun diagnostic care să dea de bănuit familiei că s-ar putea lovi de o asemenea situație. Ba mai mult, cu doar o singură zi înainte de deces, ea era foarte energică și bine-dispusă. Însă, în ziua în care a avut loc tragedia, Andreea se simțea rău și îi curgea sânge din nas.  

Tânăra a vomat cheaguri de sânge

În ziua în care a avut loc drama, adolescenta a mărturisit bunicului ei că a vomat cheaguri de sânge, iar la puțin timp după această conversație, ei i s-a făcut rău și a leșinat. Familia tinerei a sunat imediat la 112, însă eforturile medicilor au fost în zadar, iar fetița nu a mai putut fi salvată. Tragedia este cu atât mai mare încât Andreea nu suferea de nicio boală care ar fi putut duce la un asemenea final.

La finalul anului, ea a căzut într-un magazin, însă medicii care au examinat-o au spus că este doar răcită, așa că i-au prescris câteva vitamine. Ea mai suferea de tuse seacă, potrivit familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net