Ce amendă a primit femeia care a denunțat corupția de la Medicină

Ultima actualizare:

femeie care a denunțat corupția de la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara a fost amendată. Această lipise mai multe afișe controversate pe stâlpii din zona UMF. 

 FOTO Facebook/Vocea Timișului
FOTO Facebook/Vocea Timișului

„Stop corupției din stomatologie în UMF Timișoara”, se arată pe afișul pe care, în dreptul unor nume, apar și mai multe sume în euro. În ultimele zile, mai multe imagini cu afișe care au fost lipite pe stâlpi și prin care era denunțată corupția de la Medicină au ajuns virale pe internet.

Surse din cadrul Poliției Locale Timișoara au declarat că afișele au fost lipite de o femeie, care a și fost amendată pentru fapta sa. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin, a confirmat informația, susținând că femeia care a lipit afișele a fost amendată în baza Legii 61/1991.

„Polițiștii locali au depistat, în seara zilei de 06.02.2023, în jurul orei 23.45, pe strada Hector, o femeie de 58 de ani, care lipea afise cu diverse înscrisuri, în locuri publice, pe stâlpii de iluminat, prin care se aduce atingere onoarei și demnității unor persoane, motiv pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu 600 lei, conform Legii 61/1991 republicată”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Daniela Seracin, transmite Adevărul.

A fost amendată cu 600 de lei pentru că a denunțat corupția de la Medicină

Decanul Facultății de Stomatologie din cadrul UMF Timișoara, Meda Negruțiu, reacționat după acest incident. Acesta nu a părut deranjat de acuzațiile de corupție și a precizat că doarme fără griji.

„Hârtia suportă orice. Oricine poate scrie orice. Atâta timp cât nu există nicio plângere, nici din partea studenților, nici din altcuiva care să fie înregistrată la facultate sau undeva, o hârtie lipită pe un stâlp mie nu-mi spune nimic.

Dorm foarte bine. Colegii mei la fel. Nu fac comentarii și contra-comentarii la o hârtie lipită pe un stâlp. Cine face astfel de hârtii trebuie să și le asume”, a declarat decanul Facultății de Stomatologie.

Ultimul mare scandal de corupție de la Universitatea de Medicină din Timișoara a avut loc în urmă cu 10 ani. Atunci un profesor a fost arestat și condamnat ulterior, cu acuzația că primea între 100 și 300 de euro pentru promovarea unui examen, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net