O femeie a născut fără să întrețină relații sexuale. Cum a reușit tânăra acest miracol

O femeie din India a născut fără să aibă nici măcar o relație sexuală. Ea a fost diagnosticată cu vaginism și a acceptat inseminarea artificială, fiind singura ei speranță de a rămâne însărcinată, potrivit Mirror.

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay

Revati Bordawekar, la 22 de ani, a vrut să folosească un tampon și a descoperit că mușchii vaginali se încleșteau, ceea ce a făcut-o să își pună un semn de întrebare.

După 3 ani și-a găsit sufletul pereche și s-a căsătorit cu Chinmay. I-a spus soțului ei despre problema de sănătate pe care o are, iar el a înțeles-o pe deplin.

Cum a rămas Revati gravidă?

Revati s-a străduit să întrețină relații sexuale, pentru că amândoi își doreau un copil. Ea a ascultat sfaturile prietenilor, a băut vin înainte de a face amor, a folosit diferite creme, doar că a fost în zadar.

Până la urmă a fost nevoită să apeleze la doctori. I s-au făcut analize și a fost diagnosticată cu vaginism (boală prin care mușchii vaginului se contractă involuntar).

Medicii i-au tăiat himenul, au dilatat-o și cuplul s-a hotărât să încerce inseminarea artificială. În acest fel, indianca a reușit să rămână gravidă.

„Eram disperați să trecem peste asta deoarece ne doream să rămân însărcinată, astfel că am apelat la grupuri de suport pentru cei care suferă de vaginism pentru a descoperi mai multe moduri în care pot face un copil. Ne-au sugerat să folosim seringi pentru a colecta sperma și apoi să o inserăm cât se poate de repede în vagin. Am făcut prima inseminare artificială, iar la a doua a funcționat”, a mărturisit femeia pentru Mirror.

Cum a fost experiența nașterii

Din cauza problemei de sănătate, tânăra se gândea să nască prin cezariană, doar că de-a lungul sarcinii a cunoscut mai multe moașe, a participat la cursuri de naștere și a vrut să treacă prin experiența nașterii naturale.

Așadar, tânăra a adus pe lume o fetiță, pe nume Eva, pe cale naturală, în februarie 2019. Revati a avut travaliu 48 de ore, după care a cerut să i se facă epidurala, pentru că nu mai suporta durerea.

Moașele i-au spus că trebuie să împingă. Ea a transmis că are nevoie de câteva minute pentru a se pregăti, timp în care se gândea la lupta cu boala și că este aproape de a naște în ciuda problemelor pe care le-a avut încă din adolescență.

Femeia a spus că nu a făcut niciodată sex cu soțul ei, doar că va face tot posibilul ca boala ei să nu mai reprezinte o barieră în relația lor. A dovedit că este suficient de puternică pentru a aduce pe lume un copil și va fi la fel de puternică pentru a avea relații intime cu partenerul ei.

”Îmi voi aminti întotdeauna că, dacă am putut naște un copil de 2 kg cu o circumferință a capului de 33 cm, pot avea cu ușurință relații sexuale”, a spus Revati.

Ea a arătat lumii întregi că vaginismul nu este o piedică în a avea un copil, iar dacă ea a reușit să învingă boala, care era într-un stadiu sever, oricine va putea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net